Neler Yeni

BF 1 önerir misiniz ?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
689
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
BF1 gayet mükemmel bir oyun. Düzenli olarak oynadığım oyundur. Oyuncusu da hala çokca var. Resmi sunuculara değil de BoB, Tbag vs gibi sunuculara girin eğer oyunu alırsanız. Şunu da ekleyeyim en azından 5 yabancı arkadaşım var oyunda. Yani kesinlikle sunucuları kapalı yada oynayanı yok gibi şeylere kesinlikle katılmıyorum.

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Grant
BF1 gayet mükemmel bir oyun. Düzenli olarak oynadığım oyundur. Oyuncusu da hala çokca var. Resmi sunuculara değil de BoB, Tbag vs gibi sunuculara girin eğer oyunu alırsanız. Şunu da ekleyeyim en azından 5 yabancı arkadaşım var oyunda. Yani kesinlikle sunucuları kapalı yada oynayanı yok gibi şeylere kesinlikle katılmıyorum.
Hocam kaç gb yer kaplıyor bakma şansınız var mı ?

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Adem Oney
bf 1 in hikaye modu varmı varsa önerir misiniz? türkçe dil veya dublaj gibi özellikleri varmıdır acaba

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Rüveyda Akın
Soooooooooooooooooooonuna kadar öneririm kesinlikle al oyna halen daha taş gibi oyun çok seviyorum

bf 1 in hikaye modu varmı varsa önerir misiniz? türkçe dil veya dublaj gibi özellikleri varmıdır acaba
Var hepsi var. Osmanlı var oyunda nasıl olmasın :D Ancak hikaye modu çok kısa sürede bitiyor. Oyunun asıl olayı Online kapışmalarda.

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Adem Oney
Soooooooooooooooooooonuna kadar öneririm kesinlikle al oyna halen daha taş gibi oyun çok seviyorum

Var hepsi var. Osmanlı var oyunda nasıl olmasın :D Ancak hikaye modu çok kısa sürede bitiyor. Oyunun asıl olayı Online kapışmalarda.

Battlefield™ 1 Revolution Steamde $2.79 olan demi hocam bu
Steamden mi almamı önerirsiniz epic gamesdenmi steamden alınca bir de komisyon kaç kesiyor​

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
689
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
689
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Grant
Niye lenn oynamalısın çok şey kaçırıyon 😄.
Silcek yer yok diskte dual boot kullanıyorum diğer sistemide silmek istemiyorum.Windowsu sadece oyun için kullanıyorum. HDD'e yüklesem oyun bitmeden girebilir miyim haritaya :D

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eymenarthur

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-28 195116.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-28 195116.png
    77.6 KB · Hit: 13

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
689
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Silcek yer yok diskte dual boot kullanıyorum diğer sistemide silmek istemiyorum.Windowsu sadece oyun için kullanıyorum. HDD'e yüklesem oyun bitmeden girebilir miyim haritaya :D
Valla bi dene hocam yav 🤣🤣.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
689
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Top Bottom