ne olmuş yani hocam ne yapılabilir ?VRAM arızasına benziyor geçmiş olsun.
Sizin yapacağınız bir şey yok. Bundan sonrası servis/tamirci işi.ne olmuş yani hocam ne yapılabilir ?
değer mi peki sizce ? 1660s ekran kartım, ne kadar tutar bir bilginiz var mı ?Sizin yapacağınız bir şey yok. Bundan sonrası servis/tamirci işi.
Fazla para isterlerse değmezdeğer mi peki sizce ? 1660s ekran kartım, ne kadar tutar bir bilginiz var mı ?
Bilmiyorum hocam. Fiyat alıp duruma göre değerlendirirsiniz.değer mi peki sizce ? 1660s ekran kartım, ne kadar tutar bir bilginiz var mı ?
vram arızası gibi oyunlardan atmalar donmalar göstergesiymiş gibi ramlerden dolayı da olabilir.Merhabalar. Bilgisayarımda birkaç gündür ciddi bir performans düşüşü vardı ve oyunlarda crash yiyordum, video oynatırken de tık tık ilerleme hissiyatı veriyordu. Biraz önce tık diye ekran kapandı ve sonra ekranım bu şekilde oldu. Problem nedir çözümü var mıdır ?
1660s gibi kartlara bile kol gibi fiyat çıkarıyorlar sen en iyisi yedek parça olarak satmaya çalış yeni bir kart al.değer mi peki sizce ? 1660s ekran kartım, ne kadar tutar bir bilginiz var mı ?