Bilgisayar ekranımda bozulmalar oldu.

Berkann

80+
Reaksiyon skoru
34
Merhabalar. Bilgisayarımda birkaç gündür ciddi bir performans düşüşü vardı ve oyunlarda crash yiyordum, video oynatırken de tık tık ilerleme hissiyatı veriyordu. Biraz önce tık diye ekran kapandı ve sonra ekranım bu şekilde oldu. Problem nedir çözümü var mıdır ?

Ekler

• IMG_0968.webp
    IMG_0968.webp
    1.5 MB · Hit: 30
Ekran kartının selası okunmuş gibi görünüyor. İş bilen bir servise ver. Fiyat versinler kurtarmıyorsa hiç uğraşma denk bi tane al

Merhabalar. Bilgisayarımda birkaç gündür ciddi bir performans düşüşü vardı ve oyunlarda crash yiyordum, video oynatırken de tık tık ilerleme hissiyatı veriyordu. Biraz önce tık diye ekran kapandı ve sonra ekranım bu şekilde oldu. Problem nedir çözümü var mıdır ?
vram arızası gibi oyunlardan atmalar donmalar göstergesiymiş gibi ramlerden dolayı da olabilir.
değer mi peki sizce ? 1660s ekran kartım, ne kadar tutar bir bilginiz var mı ?
1660s gibi kartlara bile kol gibi fiyat çıkarıyorlar sen en iyisi yedek parça olarak satmaya çalış yeni bir kart al.

şu an düzeldi mesela hiçbir şey yapmadım. eski normal haline döndü. başka bir sorundan kaynaklı olabilir mi acaba ?

Furmark testi yaparken 5.dakikada uygulama kapandı. Sıcaklık 76 derece seviyesindeydi. Ne yapabilirim ekran kartı mı bozuldu yani

Geri