Kendin kur ya da vatana falan götür kurar mı bilmiyorum ben vatandan aldım kurdurdumBir bilgisayarcıya bilgisayar kurma kaça dedim sadece kasa 2k Para istedi kime kurdurmalıyım bilgisayarcılara güvenemiyorum
Herkesin fiyatı farklı arkadaşına kurdurBir bilgisayarcıya bilgisayar kurma kaça dedim sadece kasa 2k Para istedi kime kurdurmalıyım bilgisayarcılara güvenemiyorum
Nerede yaşadığını söyle, forumdan arkadaşlar yardımcı olurlar...Bir bilgisayarcıya bilgisayar kurma kaça dedim sadece kasa 2k Para istedi kime kurdurmalıyım bilgisayarcılara güvenemiyorum
Kesinlikle mantıklı. O paraya da ssd alırsın. Sakin para verme.Nerede yaşadığını söyle, forumdan arkadaşlar yardımcı olurlar...
elin azcık bile yatkınsa en mantıklı secenek bu gibisakın verme 10dklık iş için 2k
en kötü 1 saat oturur izler kendin kurarsın
HANGİ SİSTEM 10DK DA kuruluyor la kablolaması bile 30 dk sürüyor yeri geliyor 40 dk ha tabi 2k hak değil komple windows kurmasıydı toplamasıydı 1 saat sürer yada sürmez 10 dk da değil apart topar toplarsan belki onu da acemi kişi toplayamaz ztn 10 dksakın verme 10dklık iş için 2k
en kötü 1 saat oturur izler kendin kurarsın
izmirdeysen yardımcı olurumBir bilgisayarcıya bilgisayar kurma kaça dedim sadece kasa 2k Para istedi kime kurdurmalıyım bilgisayarcılara güvenemiyorum
2k çok max 1k olur kendin montajlamaya çalış çok fazla video ve rehber var montajlamak cidden zor değil video izleye izleye max 1-2 saatini alır.İstanbul Bağcılardayım