Bilgisayar topladım iyi mi?

Ryzen 5 1600 af
Gigabyte b450 s2h
Sapphire rx570 pulse 4gb
Corsair 8gb RAM 3000mhz
Sandisk 240gb SSD
Corsair spec delta RGB 550w
Giriş seviyesi için iyi mi?

Tertemiz giriş seviye sistemi.
Şimdiden hayırlı olsun.

Bende aynı parçalarla bir sistem toplamak istiyorumda ayrı ayrı mı aldın tek bir yerden mi aldın bu fiyatı

nereden topladın

Sistem giriş seviyesi için gayet iyi fakat ileriki dönemlerde 16 gb ram yapmanı ve ekran kartını gtx 1650 super ile değiştirmeni tavsiye ederim

Bende aynı parçalarla bir sistem toplamak istiyorumda ayrı ayrı mı aldın tek bir yerden mi aldın bu fiyatı
ayrı ayrı aldım farklı sitelerden en ucuza hangisi ise ordan aldım ramla anakart kaldı onlarda salı günü geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nereden topladın
Her yeden 😂 hepsiburada teknobiyotik n11 trendyol

Sistem giriş seviyesi için gayet iyi fakat ileriki dönemlerde 16 gb RAM yapmanı ve ekran kartını gtx 1650 super ile değiştirmeni tavsiye ederim
Teşekküler 16gb ram yükseltmesini en kısa zamanda yapmayı düşünüyorum birde amd tarafında gidicem gibi duruyor ekran kartı için

Dostum bende senin sisteminin aynı parçalarıyla sistem topladım nerdeyse hayırlı olsun
Teşekürler sanada hayırlı olsun :) montajı falandanmı kendin yaptın

ayrı ayrı aldım farklı sitelerden en ucuza hangisi ise ordan aldım ramla anakart kaldı onlarda salı günü geliyor

Her yeden 😂 hepsiburada teknobiyotik n11 trendyol

Teşekküler 16gb RAM yükseltmesini en kısa zamanda yapmayı düşünüyorum birde AMD tarafında gidicem gibi duruyor ekran kartı için

Teşekürler sanada hayırlı olsun :) montajı falandanmı kendin yaptın
Bende böyle düşünüyorum fakat elimde VGA bir monitör var sıkıntı olurmu birde montaj hakkında süphelerim var yapabilirmiyim diye

Bende böyle düşünüyorum fakat elimde VGA bir monitör var sıkıntı olurmu birde montaj hakkında süphelerim var yapabilirmiyim diye
Dönüştürücü alabilirsin ama en sağlıklısı bütçe varsa yeni monitör, benimde vardı üç beş tane montaj videosu izledikten sonra kalmadı

Geri