2k biraz az değil mi diğer parçalar için? alabilirsin tamam ama kalitesi tartışılır aldıktan 2 gün sonra elinde patlamasın. Biraz daha paranı biriktir bence.Arkadaşlar merhaba bir sistem toplamak istiyorum işlemci olarak 4 aylık r5 3600 buldum 1700 lira ekran kartı olarak gtx 1060 uygun olur mu fiyatı 2k diğer parçalar için önerileriniz nelerdir?
Hocam noktalama işaretleri düzgün kullanılmadığı için anlam karmaşası olmuş sanırım. Sizin için tekrar düzenleme yapayım mesaja.2k biraz az değil mi diğer parçalar için? alabilirsin tamam ama kalitesi tartışılır aldıktan 2 gün sonra elinde patlamasın. Biraz daha paranı biriktir bence.
Sağol ben çok çok farklı okudum biraz karışık olmuşHocam noktalama işaretleri düzgün kullanılmadığı için anlam karmaşası olmuş sanırım. Sizin için tekrar düzenleme yapayım mesaja.
Arkadaşlar merhaba bir sistem toplamak istiyorum. İşlemci olarak 4 aylık R5 3600 buldum 1700 lira, ekran kartı olarak GTX 1060 uygun olur mu fiyatı 2K? Diğer parçalar için önerileriniz nelerdir?
Ben böyle anladım. 2K fiyat ekran kartının fiyatı sanırım.
Duzelttigin için teşekkür ederimHocam noktalama işaretleri düzgün kullanılmadığı için anlam karmaşası olmuş sanırım. Sizin için tekrar düzenleme yapayım mesaja.
Arkadaşlar merhaba bir sistem toplamak istiyorum. İşlemci olarak 4 aylık R5 3600 buldum 1700 lira, ekran kartı olarak GTX 1060 uygun olur mu fiyatı 2K? Diğer parçalar için önerileriniz nelerdir?
Ben böyle anladım. 2K fiyat ekran kartının fiyatı sanırım.