Bilgisayarınız Günde Kaç Saat Açık?

Bu tatil haftası boyunca açık kalacak sanırım şuan 2 gün 14 saattir açık akşamları müzik dinleyerek uyuyorum harici zaten oturuyorum en az 10 saat

İşimi sayarsak günde 7 saat saymazsak haftada 3 saat

Silkroad botta oldugu için bakımdan bakıma yada genelde bakım olsa dahi açık kalabiliyor ama hiç kapanmama rekoru eski sistemde 23gün dü :D

4 gündür kapanmadı nasipse bugün kapanacak :kekw:

5-6 saat.

10 saat ortalama, yeniden başlatma ihtiyacı duymasam süre bayağı artardı.

Her gece İnternet'i de kapatır, telefonu uzaklaştırır öyle yatarım. Sağlık açısından. Tahminimce 3-4 saat açık kalıyor. Müzik dinlediğim günlerde süre aşabilir.

İş gereği tahminen günlük 13-14 saat açık kalıyor olabilir. Gpu'yu tam yükte sürekli çalıştırmadığın sürece ahım şahım bir eksisi olmaz

Hiç kapatmam uyku modunda kalır tekrar lazım olunca hızlıca uyandırıp kullanırım. Ayda bir falan belki kapatıyorumdur. Bilgisayarınızda HDD yoksa yorulma olayına takılmaya gerek yok çoğumuzun telefonu da 7/24 açık kalıyor mesela onu düşünen yok 😀

Uzun süre çalışanlar veya oyun oynayanlar için daha uygun bir soru, kapartırken görev yöneticisindeki çalışma zamanına bakıyor musunuz? ORtalama günde kaç saat açık oluyor bilgisayarınız ve uzun, çok uzun sürelerin insan üzerindeki fiziki ve psikolojik tepkilerini pas geçerek pc üzerinde olumlu veya olumsuz etkisi olur mu?
Çalıştığım günler 0 çalışmadığım günler 6-7 saat.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çalıştığım günler 0 çalışmadığım günler 6-7 saat.
Açık bırakamıyorum da çok bi dünya elektrik yiyor sistem oyunda esc basıp yemek yemeye giderken bile oyunu kapatıp gidiyorum 330w güç çekiyor ekran kartı

İzinde rust oynadığım zamanlar 1 hafta boyunca kapatmadigim oluyor :D

gunluk degilde ayda 25 gun falan acik oluyor kapali oldugu gunler de tahmini onlarda da temizlik yapiyorum

Güncellemelerde kapanmadığı sürece hep açık .
aaaa.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,138
Üyeler
185,032
Son üye
hochoku_
Geri