Edward Norton
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 644
sallanma yok şuanda masanın üstünde kasa dahil bayağı yük varHocam sallanma vs var mı, kasayı üstüne koysam kaldırır mı
sallanma yok şuanda masanın üstünde kasa dahil bayağı yük varHocam sallanma vs var mı, kasayı üstüne koysam kaldırır mı
Teşekkürlersallanma yok şuanda masanın üstünde kasa dahil bayağı yük var
bu o değil bu ıncelenen çok daha kaliteliİncelemesi burda.
Bu şekil masa tavsiye etmiyorum. Bir süre sonra yer kalmadığını farkedip canınız sıkılıyor. Güzel fiyatta çalışma masası alınabilirArkadaslar Cuma gunu Bim e Masa Geliyor bu masayi Daha Once alip Kullanan Varmi acaba? Sizce Alınır mı? ? 600 TL
Bu gibiBu masa ondan daha ferah ve uzun süre kullanılabilir diye tahmin ediyorum.
Bencede bu daha iyiBu masa ondan daha ferah ve uzun süre kullanılabilir diye tahmin ediyorum.
Biraz küçük ve baya dandiğe benziyor, değeceğini sanmıyorum o fiyata.Arkadaslar Cuma gunu Bim e Masa Geliyor bu masayi Daha Once alip Kullanan Varmi acaba? Sizce Alınır mı? ? 600 TL
Bunda da sallanma var önden ayağa bir makas atsalar mükemmel masa olacak ama kafaları çalışmıyor iştebunlar aşırı kötü 1 hafta sonra aşırı sallanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bak bende bu vardı çok memnunum ama 300 e almıştım 6 ay önce bimden![]()
Proware Oyuncu Masası 7402 Gamer Oyuncu Masası - Fiyatı, Yorumları
Proware Oyuncu Masası 7402 Gamer Oyuncu Masası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com