Binada altyapı yok Nasıl İnternet bağlatabilirim?

MBugra

80+
Reaksiyon skoru
0
Altyapı olmadığından sinir krizindeyim artık parasında bile değilim altyapı yok diyorlar gel yap parasını vercem diyorum yok yapmıyolar Telekomcular da başka bi alem.Kafayı sıyırcam nasıl evime altyapı yapabilirim ,internette hiç makale yok bildiğiniz varsa lütfen yardımcı olun.

Altyapı olmadığından sinir krizindeyim artık parasında bile değilim altyapı yok diyorlar gel yap parasını vercem diyorum yok yapmıyolar Telekomcular da başka bi alem.Kafayı sıyırcam nasıl evime altyapı yapabilirim ,internette hiç makale yok bildiğiniz varsa lütfen yardımcı olun.
Süperbox alabilirsin

süperonlinenin süperboxsı var ona bak istersen alltyapın yoksa onu alırsan o altyapı kadar güçlü netin olur

superbox cok guclu kardesim ondan alabilirsin

Ya süperbox al yada imza kampanyası başlat

İmza toplayıp şikayet etmeniz gerekir bu durumda çok ümitsiz.
Bağlatırlarsa illaha ki TTNET kullanmak zorunda kalmazsın. Altyapı kurulduktan sonra Turknette hizmet verebilir.
NAsıl yani binadakilerden mi imza alıp yapayım
Yakın çevredeki herkesten.

ohoo milleti bir internet için uğraştırdıklarına bak neyse yaptıklarınızı deneyecem inşallah sonuç alırım

Superbox al sorununu çözecektir

Geri