Kaynak nerede kaynak resmi gazete maliye bakanlığı vergi müdürlüğü bana kaynak göster haber bu![]()
Hazine Bakanlığı'ndan kripto para açıklaması
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Kripto paralarla ilgili dünya genelinde oluşan kaygıları biz de paylaşıyoruz." ifadelerine yer verildi.www.sozcu.com.tr
Kaç saat aralıksız çalıştı aralıksız bak toplam değilAZ YATTI 10 TL CİK
arada düşerek 6-7 saatKaynak nerede kaynak resmi gazete maliye bakanlığı vergi müdürlüğü bana kaynak göster haber bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaç saat aralıksız çalıştı aralıksız bak toplam değil
Kaynak nerede kaynak resmi gazete maliye bakanlığı vergi müdürlüğü bana kaynak göster haber bu
Kaç saat aralıksız çalıştı aralıksız bak toplam değil
Hani karar
O şekilde olmaz 24 saat kalacakarada düşerek 6-7 saat
aynen
bak orda demiski kaygiliyiz burdan nerden verigi alabileceklerini arastiriyorlar simdilik bende diyorum ki hadi surdan vergi kesecez ve bu vergi isi 5 yil geriye donuk oluyor bunu demek istedim vergi gelirsen onceki cekilen paralarinda vergisi olabilir yani onlem alinabilecek bir islem varmi dedim kanunsal olarak ama burda seninde bilgin yokmus tessekurler cevap verdigin icinHani karar
O şekilde olmaz 24 saat kalacak
Karar neredebak orda demiski kaygiliyiz burdan nerden verigi alabileceklerini arastiriyorlar simdilik bende diyorum ki hadi surdan vergi kesecez ve bu vergi isi 5 yil geriye donuk oluyor bunu demek istedim vergi gelirsen onceki cekilen paralarinda vergisi olabilir yani onlem alinabilecek bir islem varmi dedim kanunsal olarak ama burda seninde bilgin yokmus tessekurler cevap verdigin icin
ne karaei takmissin karara kanka vergi yolda geldi gelecek eninde sonunda sen daha karar diyorsun bildigin birseh varsa soyle gelecek diyorum calismalar baslamis nerden vergi kesebiliruz diye sen daha karar diyon bende gelecek diyorum ama ne zaman gelir bilmiyorum bos ver senKarar nerede
Karar lütfen boş yapmayalimne karaei takmissin karara kanka vergi yolda geldi gelecek eninde sonunda sen daha karar diyorsun bildigin birseh varsa soyle gelecek diyorum calismalar baslamis nerden vergi kesebiliruz diye sen daha karar diyon bende gelecek diyorum ama ne zaman gelir bilmiyorum bos ver sen
Sürücü diyor. Güncel mi?Hata böyle ama youtube de video filan izliyorum yandan
Güvenli modda sürücü silip güncel indiririm yerinde olsam. Biliyorsan dene istersengüncel en son optmal sürüm