BIOS ayarı yaptım pc kapandı

karyakaya

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar yeni sistem topladım ram'imin hızı 3600 ama 2200 olarak görünüyormuş biostan ayar yapmak gerekiyormuş ben de yaptım ama şu fotoğrafını atacağım hatayı aldım şu an bilgisayar böyle kaldı lütfen yardım edin napmış olabilirim o kadar para döktüm sisteme deliricem :(

Ekler

• 20221027_014112.jpg
    20221027_014112.jpg
    3 MB · Hit: 41
Bios a girilmiyor mu?
F1 ney diyor orda en sonda

F1 basarmisin

klasik asus biosa gir biosu sıfırla giremiyorsan bios pilini sök girince orada ayar olması lazım otomatik yükseltmesi için asus tuf b450 kullandım aynısını bende yaşadım tam hatırlayamıyorum nerede olduğunu

F1'den düzelttim açıldı pc ama eski haline çevirmiş oldum ram hızım yine eskiye döndü sanırım
Post automatically merged:

klasik asus biosa gir biosu sıfırla giremiyorsan bios pilini sök girince orada ayar olması lazım otomatik yükseltmesi için asus tuf b450 kullandım aynısını bende yaşadım tam hatırlayamıyorum nerede olduğunu
f1'den düzelttim ama ram mhz değeri eski haline döndü

frekansları kurcalama. Bi bakarsın pc kalpten gitmiş.

Arkadaşlar yeni sistem topladım ram'imin hızı 3600 ama 2200 olarak görünüyormuş biostan ayar yapmak gerekiyormuş ben de yaptım ama şu fotoğrafını atacağım hatayı aldım şu an bilgisayar böyle kaldı lütfen yardım edin napmış olabilirim o kadar para döktüm sisteme deliricem :(
ne ayarı yaptınız hocam? manuel olarak değer değiştirdiyseniz olmuş olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,181
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri