Yardım Bios güncelleme destek

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
967
arkadaşlar bios güncelleyeceğim annemin şarkı yüklemek için kullandığı flash var 8gb lik, onda 2-3gb boş yer var içinde müzik ve resimler falan var sadece. biosun son sürümünü ona atıp güncelleyeceğim. içinin boş olmasına gerek varmı flashın? ona göre yarın 0 flash alacağım a101den falan

arkadaşlar bios güncelleyeceğim annemin şarkı yüklemek için kullandığı flash var 8gb lik, onda 2-3gb boş yer var içinde müzik ve resimler falan var sadece. biosun son sürümünü ona atıp güncelleyeceğim. içinin boş olmasına gerek varmı flashın? ona göre yarın 0 flash alacağım a101den falan
müzik ve resimleri google drive gibi bi yere atıp yedeğini alıp tertemiz flashla güncellemek daha iyi olacktır ama illa içinin boş olmasına gerek yok diye biliyom dümdüz boş alan yeri kullanıp güncelleyebilirsin

Içindekilere at pcye sonra geri alırsın flasha. Ama buna gerek yok ztn bios güncellerken dosyayı seçiyorsun. Flashin boş olmasına gerek yok

Flashın boş olmasına gerek yok. Sadece dosyada olmaması lazım diye biliyorum. Flash fat32 değilse mecbur biçimlendireceksin ama o şekilde içindekiler gider.(msi)

Flashın boş olmasına gerek yok. Sadece dosyada olmaması lazım diye biliyorum. Flash fat32 değilse mecbur biçimlendireceksin ama o şekilde içindekiler gider.(msi)
en iyisi yeni flash alayım

Olum deli misin sen at pc 2 dakka fat32 bicimlendir sonra geri atarsin muziklerini flas almaya gitmeye uşenmiyor musun

Flash belleğin FAT32 olarak biçimlendirilmişse at BIOS'u içine güncelle.

Geri