Çözüldü✓ Biosflashback nasıl kullanacağım

God of MasterYi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
178
Asus prime b450m A II anakartım var 5600 ile kullanacağım ama bios güncellemesi için elimde işlemci yok biosflashback ile güncel bir şekilde tam olarak nasıl yapacağım anlatabilir misiniz
Ben böyle yaptım doğrumu
Foto koydum bu şekilde yapıp USB yin de fat 32 şeklinde biçimlendirdim ve ikisini de içine attım
Eksik veya hata var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Emre Zengin

Abi bı bakabilirmisin rica etsem
@Abdullah Hacıgül

Ekler

• IMG_20240311_112535_869.jpg
    IMG_20240311_112535_869.jpg
    331.2 KB · Hit: 53
Asus prime b450m A II anakartım var 5600 ile kullanacağım ama bios güncellemesi için elimde işlemci yok biosflashback ile güncel bir şekilde tam olarak nasıl yapacağım anlatabilir misiniz
Ben böyle yaptım doğrumu
Foto koydum bu şekilde yapıp USB yin de fat 32 şeklinde biçimlendirdim ve ikisini de içine attım
Eksik veya hata var mı?

@Emre Zengin

Abi bı bakabilirmisin rica etsem
@Abdullah Hacıgül
Anakartı sıfır aldıysan güncellemene gerek yok. Eğer eskiyse BIOS Renamer'ı da çalıştırmışsın. Bellek BIOS Flashback ile güncellenmeye hazır. İşaretlemiş olduğum USB portuna tak. Sistem kapalıyken 7 numaraya 3 saniye basılı tut. BIOS güncellemesi başlayacak.
Screenshot_20240311_122339_Samsung Notes.jpg

Anakartı sıfır aldıysan güncellemene gerek yok. Eğer eskiyse BIOS Renamer'ı da çalıştırmışsın. Bellek BIOS Flashback ile güncellenmeye hazır. İşaretlemiş olduğum USB portuna tak. Sistem kapalıyken 7 numaraya 3 saniye basılı tut. BIOS güncellemesi başlayacak.Alıntıyı görüntüle
Kendim sıfır aldım 2 aydır duruyor kenarda işlemci de bugün gelicek inşallah taksam direk çalışır mı hazır sistem değil yani

Kendim sıfır aldım 2 aydır duruyor kenarda işlemci de bugün gelicek inşallah taksam direk çalışır mı hazır sistem değil yani
Henüz hiç bir şey yapmadım yani kutuda duruyor hala

Anakartın kutusunun üstünde Ready 5000 diye etiket var mı kontrol eder misin?

Evet var

Birde şuan da kullandığım sata SSD yi direk taksam çalışır mı sistem de bı sıkıntı olmadan ondan sonra da sitemi hazır olunca da format aticam
İşlemciyi taktığın gibi çalışacak. Sata SSD'ini takabilirsin ama elinde gene Windows format belleği hazır olarak bir kenarda kalsın.

İşlemciyi taktığın gibi çalışacak. Sata SSD'ini takabilirsin ama elinde gene Windows format belleği hazır olarak bir kenarda kalsın.
Selam aleyküm abi sistemin kurdum format attım çalışıyor ama etkinlestiremiyorum nasıl olucak bu PC yi özelleştiremiyorum anahtarım var

Selam aleyküm abi sistemin kurdum format attım çalışıyor ama etkinlestiremiyorum nasıl olucak bu PC yi özelleştiremiyorum anahtarım var
Ürün anahtarını girip etkinleştirince hata mı verdi?

O ney ya arkadaşa aldırmıştım internetten muhtemelen ondan zaten ama bukdr çabuk bozulacağını bilmiyordum sadece 1 kere kullandım
Eğer OEM'se sadece tek bir bilgisayarda geçerli ürün anahtarı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,453
Üyeler
190,750
Son üye
CptYBH
Geri