God of MasterYi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 178
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ozmn herşeyi aynı olması lazım sonraki formatta ?Eğer OEM'se sadece tek bir bilgisayarda geçerli ürün anahtarı.
Ozmn herşeyi aynı olması lazım sonraki formatta ?Eğer OEM'se sadece tek bir bilgisayarda geçerli ürün anahtarı.
OEM kalıcı, formattan sonra sınırsız etkinleştirme. Retail taşınabiliyor, formattan sonra sınırsız etkinleştirme. Mak olanlarda tek seferlik ürün anahtarı oluyor.Ozmn herşeyi aynı olması lazım sonraki formatta ?
Hocam yok mu ya elinizde bitaneOEM kalıcı, formattan sonra sınırsız etkinleştirme. Retail taşınabiliyor, formattan sonra sınırsız etkinleştirme. Mak olanlarda tek seferlik ürün anahtarı oluyor.
Sağolun bu arada tekrar hiç bios ile uğraşmadan kurdum PC yi ama genede en son sürümü yuklimi bios için bir de anakartın destek sayfasında üstündeki her şey için yazılım var ama bios gibi değil sonuçta hepsi Windows update ile kendisi yükleniyor mu yoksa el atayım onlara daHocam yok mu ya elinizde bitaneleş gibi kaldı böyle karanlık mod yapmam lazım acil
![]()
Bir şey daha sormak istiyorum bende hdd var HDD varken onunla birlikte format attım ve şuan görmüyor tak çıkar yapsam düzelir mi ?OEM kalıcı, formattan sonra sınırsız etkinleştirme. Retail taşınabiliyor, formattan sonra sınırsız etkinleştirme. Mak olanlarda tek seferlik ürün anahtarı oluyor.
Ürün anahtarı için internette 100 TL'ye Retail bulursun. Benim elimde yok olsaydı verirdim. BIOS'u güncelleyebilirsin fark etmez. Buradan https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/b450 AMD Chipset Drivers yazanı kurman yeterli. Bir de ekran kartı sürücünü kur. Kalanlarını Windows Update halleder. Görev çubuğundaki Windows logosuna sağ tıklayıp Disk Yönetimine gir. Orada HDD görünüyor mu?Hocam yok mu ya elinizde bitaneleş gibi kaldı böyle karanlık mod yapmam lazım acil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sağolun bu arada tekrar hiç bios ile uğraşmadan kurdum PC yi ama genede en son sürümü yuklimi bios için bir de anakartın destek sayfasında üstündeki her şey için yazılım var ama bios gibi değil sonuçta hepsi Windows update ile kendisi yükleniyor mu yoksa el atayım onlara da
Bir şey daha sormak istiyorum bende hdd var HDD varken onunla birlikte format attım ve şuan görmüyor tak çıkar yapsam düzelir mi ?
Nvidia experince ile ekran kartını kurdumÜrün anahtarı için internette 100 TL'ye Retail bulursun. Benim elimde yok olsaydı verirdim. BIOS'u güncelleyebilirsin fark etmez. Buradan https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/b450 AMD Chipset Drivers yazanı kurman yeterli. Bir de ekran kartı sürücünü kur. Kalanlarını Windows Update halleder. Görev çubuğundaki Windows logosuna sağ tıklayıp Disk Yönetimine gir. Orada HDD görünüyor mu?
Anahtarı nereden alabilirim ben çok fazla güvenemiyorum eğer siz daha iyi biliyorsanız nereden almalıyım ?Ürün anahtarı için internette 100 TL'ye Retail bulursun. Benim elimde yok olsaydı verirdim. BIOS'u güncelleyebilirsin fark etmez. Buradan https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/b450 AMD Chipset Drivers yazanı kurman yeterli. Bir de ekran kartı sürücünü kur. Kalanlarını Windows Update halleder. Görev çubuğundaki Windows logosuna sağ tıklayıp Disk Yönetimine gir. Orada HDD görünüyor mu?
Çat diye çalışır sorun yok hayırlı olsunEvet var
Birde şuan da kullandığım sata SSD yi direk taksam çalışır mı sistem de bı sıkıntı olmadan ondan sonra da sitemi hazır olunca da format aticam
Evet çalıştı ben genede ne olur ne olmaz uyumluluk sorunu vs olur fln format attım ve böylece ürün anahtarını da kaybettimÇat diye çalışır sorun yok hayırlı olsun
neyse hayırlı olsun gene tecrübe olmuş oldu sizedeEvet çalıştı ben genede ne olur ne olmaz uyumluluk sorunu vs olur fln format attım ve böylece ürün anahtarını da kaybettim![]()
Drop yemeden kayıp yaşamadan yayın açabilirim artıkZaten internetten aldırmıştım arkadaşa herhalde tek kullanımlık mis gitti giriyorum ama kabul etmiyor) ama sistemi kurar kurma baloya girdim 600 e dayanıyor du
)
Disk Yönetiminin tam ekran fotoğrafını atar mısın? Ürün anahtarı için yeni konu aç hocam. Bayadır ürün anahtarı almıyorum.Nvidia experince ile ekran kartını kurdumve evet orada görünüyor HDD ne yapmalıyım
Anahtarı nereden alabilirim ben çok fazla güvenemiyorum eğer siz daha iyi biliyorsanız nereden almalıyım ?
Çok fazla mgpixel tutuyor ama deneyeyimDisk Yönetiminin tam ekran fotoğrafını atar mısın? Ürün anahtarı için yeni konu aç hocam. Bayadır ürün anahtarı almıyorum.
Eğer hata veriyorsa hızlı resim yükle gibi sitelere yükleyip linkini atabilirsin.Çok fazla mgpixel tutuyor ama deneyeyim
KirptımÇok fazla mgpixel tutuyor ama deneyeyim