ya windows kurarken 1-2 sorun cikti kendi yapamadi sanirimda ondan guncelleme dedi guncellemem işime yararmiAnakartın kötü bir anakart değil dostum. Özellikleri gayet güzel tanıdıklarıma önerdiğim ve aldırdığım bir anakart. Neden güncelleme demiş onu anlamadım.
Çıkmaz tabi ki de.windows kurarken bi kac sorun yasadi ondan guncelleme dedi guncellesem sorun cikarmi diye sorcaktim
bilgisayarcı muhtemelen 40iq parça çalan tiptenAnakartın kötü bir anakart değil dostum. Özellikleri gayet güzel tanıdıklarıma önerdiğim ve aldırdığım bir anakart. Neden güncelleme demiş onu anlamadım.
kendi beceriksizliği bence usbye yeni windows 11 yazdır temiz kurulum yapwindows kurarken bi kac sorun yasadi ondan guncelleme dedi guncellesem sorun cikarmi diye sorcaktim
Bios güncellemesi ile bios ayarlari biraz yanlış yapıp kurcalarsan anakart sıkıntıya giriyor. Kısmen doğru demiş. Ben de biostar anakart var beta bios yükledim. Windows reset atıyordu. Normal sürüm yükledim sorun çözüldü. Bı diğer fark ettim özellik ise örnek anakartta pbo curve açsam ama kaydetmeden çıksam da kayıtlı kalıyor hafıza da. Enteresan bı anakart.ana kartım sanırım kötü bir kart ilk windows kurduğumuzda pcci abi ana kartını sakın güncelleme demişti biosunu ve sistemde bazı sorunlar oluyor bunun biosla alakası varmidir sizce güncellemelimiyim biosu