Neler Yeni

Biostar b650 mp e ana kart

wt atlas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Yasir saygı
ana kartım sanırım kötü bir kart ilk windows kurduğumuzda pcci abi ana kartını sakın güncelleme demişti biosunu ve sistemde bazı sorunlar oluyor bunun biosla alakası varmidir sizce güncellemelimiyim biosu

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Fırat divitci
Anakartın kötü bir anakart değil dostum. Özellikleri gayet güzel tanıdıklarıma önerdiğim ve aldırdığım bir anakart. Neden güncelleme demiş onu anlamadım.

wt atlas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Yasir saygı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartın kötü bir anakart değil dostum. Özellikleri gayet güzel tanıdıklarıma önerdiğim ve aldırdığım bir anakart. Neden güncelleme demiş onu anlamadım.
ya windows kurarken 1-2 sorun cikti kendi yapamadi sanirimda ondan guncelleme dedi guncellemem işime yararmi

Bünyamina

80+ Platinum
Neyi başaramadı anlamadım ? Anakart kötü değil. En uygun f/p b650.

Bünyamina

80+ Platinum

morminder

80+
bilgisayarcı muhtemelen 40iq parça çalan tipten
Mesaj otomatik birleştirildi:

windows kurarken bi kac sorun yasadi ondan guncelleme dedi guncellesem sorun cikarmi diye sorcaktim
kendi beceriksizliği bence usbye yeni windows 11 yazdır temiz kurulum yap

Satriani

80+ Bronze
Fiyat segmentinde gayet iyi bi' anakart o, malesef kendini iş bilir gibi gösterip insanları söğüşleyen tiplerin böyle saçma sapan çıkarımları var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Onur KAYA
Biostarda ilk gelen bioslar biraz sorunlu o yüzden ilk işin bios güncellemek olsun.

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Rusty
Ben de biostar b650m silver son update yaptım sıkıntı yok tas gibi anakart

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,029
İsim
baba merhaba
ana kartım sanırım kötü bir kart ilk windows kurduğumuzda pcci abi ana kartını sakın güncelleme demişti biosunu ve sistemde bazı sorunlar oluyor bunun biosla alakası varmidir sizce güncellemelimiyim biosu
Bios güncellemesi ile bios ayarlari biraz yanlış yapıp kurcalarsan anakart sıkıntıya giriyor. Kısmen doğru demiş. Ben de biostar anakart var beta bios yükledim. Windows reset atıyordu. Normal sürüm yükledim sorun çözüldü. Bı diğer fark ettim özellik ise örnek anakartta pbo curve açsam ama kaydetmeden çıksam da kayıtlı kalıyor hafıza da. Enteresan bı anakart.
Ayrıca b650 bu anakartta her ram istediğin frekansta çalıştırmıyorsun. Ama F/P bı anakart parası olmayana fazlasıyla iş yapar. Malzeme kalitesi de ne çok iyi ne de çok kötü. Orta şeker 🍬

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,220
Üyeler
165,782
Son üye
safkanx
Top Bottom