SerhatKRbb
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 618
Fırsat: Biostar B650MP-E PRO DDR5 6000MHz AM5 S+V+GL Micro ATX Anakart https://amzn.eu/d/fRGM2GS
Fiyatı yükselmişti 3-4 gün
Fiyatı yükselmişti 3-4 gün
2Bunda kac tane m2 yeri var
9700X için yetmeyen tek yanı tipi olabilir bu kartınb650 anakart alma arifesindeyim.Bu kart hep önüme düşüyor millete sorduğumda 9700x için yetersiz diyolar ama tavsiye edilen anakartlar da 7kdan başlıyor Bi ortasını bulamadım.
Vramleri mosfetleri kötü diyolar.İnternette baktım tietliste koymamışlar bile.. 9700x ile limitleri zorlamayı düşünüyorum (5.5 ghz) o sıcaklıkları kaldırır mı bilemedim.9700X için yetmeyen tek yanı tipi olabilir bu kartın
O da var bide bi arkadaş goodram 6000 hz çalıştıramamış,bende de aynı ram var o da korkutuyor.Windows açılış hızı ve bios arayüz için hiç iyi yorumlar okumadım. Kullanan birisi yazarsa süper olur.
fiyatına göre iyi ihtiyacı olan alsın her türlü iş yapar bu model. ama imkanı olan msi pro 650 olanı tercih etsin.
alıp kullanırım 5 sene arkama bakmam dersen bütün markalar bütün modeller aynı gibi. geçen videoda bütün kartların sıcaklık ve fps oranlarını izledim 3/5 derece 3/5 fps oynuyor en kötüsü bu dedikleri kart bile aynı performansı veriyor yani.Inno3D 4070 Ti güvenilir mi alınır mı ? Bilmiyorum bu işleride yardım eder misin ?