JackieTR
80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar. Geçen gün "Biostar B650MP-E PRO" adlı anakartı sipariş verdim bugün elime geçti lakin benim genelde ilk işim garantisini sorgulamak. Şuan bu anakartı test edebileceğim donanım ve parçalara sahip değilim ancak 3-4 ay sonra tamamen toplamış olurum bu yüzden ileriki aylarda daha hiç kullanmadım test edemediğim için bir sorun olur mu garantiye yollaya bilir miyim..?
"Bir diğer sorum olarak kutunun içerisinden çok mühim değil ama speaker çıkmadı.." Foto da eklediğim gibi normal de olması gerekir mi yoksa olmasa da olur mu..? Hani gerekirse kullandığım anakarttan takarım zaten pahalı bir şey değil normalde kutu içerisinde olurdu o yüzden o da lazım mı emin değilim anakartın özelliklerini bilmediğimden dolayı.
Son olarak "Biostar Garanti Sorgulaması yapabileceğim bir sitesi var mı..?"
"Bir diğer sorum olarak kutunun içerisinden çok mühim değil ama speaker çıkmadı.." Foto da eklediğim gibi normal de olması gerekir mi yoksa olmasa da olur mu..? Hani gerekirse kullandığım anakarttan takarım zaten pahalı bir şey değil normalde kutu içerisinde olurdu o yüzden o da lazım mı emin değilim anakartın özelliklerini bilmediğimden dolayı.
Son olarak "Biostar Garanti Sorgulaması yapabileceğim bir sitesi var mı..?"