Biostar H310M Windows 7 Yükleme

Bilgisayarda zaten hiç bir şekilde hacklenilecek bir şey yapmayacağım. Benim tek istediğim sorunum nasıl çözülür. Neden Windows 7 den geri çevirmeye çalışıyorsunuz anlamadım ki.
Dostum neden geri çevirmeyelim? Microsoft Windows 7'ye olan bağını kesti. Senin bilgilerine ulaşılması olası.

Dostum neden geri çevirmeyelim? Microsoft Windows 7'ye olan bağını kesti. Senin bilgilerine ulaşılması olası.
Windows 8.1 için RX 570'in driver'ı var mı. Ben Windows 8.1'de kullanırımda driver yok ya. Windows 7'de çok hoşuma gidiyor. Windows 10 kullanamam ben uzun süre.

Merhabalar, bilgisayara Windows 7 yüklemek istiyorum. USB hazır. Boot menüden bilgisayarı USB ile çalıştırıyorum ekran da aşağıdaki görüntü var sadece. Başka bir ekran gelmiyor. USB yi başka PC de denedim. Çalışıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Aynı konudan 2 tane açmanızın amacı nedir?

Merhabalar, bilgisayara Windows 7 yüklemek istiyorum. USB hazır. Boot menüden bilgisayarı USB ile çalıştırıyorum ekran da aşağıdaki görüntü var sadece. Başka bir ekran gelmiyor. USB yi başka PC de denedim. Çalışıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
rufusla yazmayı deneyin belki olur

Geri