Hocam oyunlarda değişen bişe olurmu bilmem ama güncel olmasında fayda varŞu anki BIOS'umun sürümü 2021 Mart ayı bunu güncellesem oyun akıcılığına etki eder mi yani optimizasyonu bozuk olan oyunlarada fayda eder mi?
inşallah optimizasyona fayde eder hocam birkaç oynadığım oyunun optimizasyonu kullandığım ekran kartı işlemciye göre daha güncellenmemiş kesmişler o yüzden oynadığım oyun akıcı değil bilgisayarımın iyi olmasına rağmen :/Hocam oyunlarda değişen bişe olurmu bilmem ama güncel olmasında fayda var
Valla ben biosa giremiyordum güncelledikten sonra düzeldiinşallah optimizasyona fayde eder hocam birkaç oynadığım oyunun optimizasyonu kullandığım ekran kartı işlemciye göre daha güncellenmemiş kesmişler o yüzden oynadığım oyun akıcı değil bilgisayarımın iyi olmasına rağmen :/
Bios güncelleme en kolay işlemlerden birisi , yaparken elektrik kesilmesin ve 1 tane flash belleğin olsun yeterlihocam ben bilgisayarcıya götürücem güncellemeyi bilmiyorum ama korkuyorum bilgisayarcıyı pc ye bişe yaparmı diye
Hocam bios update çok uzun süren bir işlem değil başında beklerseniz daha iyi olur.hocam ben bilgisayarcıya götürücem güncellemeyi bilmiyorum ama korkuyorum bilgisayarcıyı pc ye bişe yaparmı diye
Benimki 5 dk da fln güncellenmiştiöyle yapıcam hocam kaç dakika sürer birde ?
hocam flash belleği bizmi götürücez adamda varmıdır?Bios güncelleme en kolay işlemlerden birisi , yaparken elektrik kesilmesin ve 1 tane flash belleğin olsun yeterli
iyiymiş hocam oyunlara felan etki ettimi sizinki?Benimki 5 dk da fln güncellenmişti
Götürmene gerek yok kimseye kendin yapabilirsin çok basit bir işlem, Anakart modelin ne ve flash belleğin var mı?hocam flash belleği bizmi götürücez adamda varmıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
iyiymiş hocam oyunlara felan etki ettimi sizinki?
Oyunlarda herhangi bir performans artışı veya düşüşü yok.hocam flash belleği bizmi götürücez adamda varmıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
iyiymiş hocam oyunlara felan etki ettimi sizinki?
hocam sıkıntı orda işte flash belleğim yok o işlerden hiç anlamıyorum birde anakart modelim Asus Prime A520M-AGötürmene gerek yok kimseye kendin yapabilirsin çok basit bir işlem, Anakart modelin ne ve flash belleğin var mı?