BİR ANDA KASADAN ANI SES OLUŞUMU

bak yine soyluyorum dostum ya hdd yada psu psu soyle olabilir bu herkezde olabilir bende yasiyorum
kasayi sabah actigimda drrrrrrr diye ses geliyor psudan yani ya psu ya hdd yada kablo surtmesi fln oluyodur

Yük altına girince oluyorsa cw dir kesin

Yük altına girince oluyorsa cw dir kesin
discordu açınca yük altına giriyorsa bilemiyorum bir oyun açık değil bakın pcyi yeni açtım discorda bastım ses geldi 2 saniye sonra
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o zaman iade veya değişim talep et illaki değişim yapacaklardır.
aynen bu durumu bir itopyayla görüşeyim ekran kartı veya psu en kötü SSDdendir

discordu açınca yük altına giriyorsa bilemiyorum bir oyun açık değil bakın pcyi yeni açtım discorda bastım ses geldi 2 saniye sonra
Sen birdaha dene onu ama ses kaydı veya video çek yakından kaydet ki sesi iyice duyalım

aynen bu durumu bir itopyayla görüşeyim ekran kartı veya PSU en kötü SSDdendir
Ssd den ses çıkma ihtimali var mı la
Mekanik değil o veya haraketli bir parçası yok onun

Sen birdaha dene onu ama ses kaydı veya video çek yakından kaydet ki sesi iyice duyalım

Ssd den ses çıkma ihtimali var mı la
Mekanik değil o veya haraketli bir parçası yok onun
ya inşallah ekran kartı değildir ama psu ve ekran kartı alt alta oldukları için hangisi oldugunu bilemedim ama ses biraz ekran kartı tarafındaydı dicemde ekran kartından olsada küt giderdi birde öyle bir şey var

ya inşallah ekran kartı değildir ama PSU ve ekran kartı alt alta oldukları için hangisi oldugunu bilemedim ama ses biraz ekran kartı tarafındaydı dicemde ekran kartından olsada küt giderdi birde öyle bir şey var
Fanlar birden hızlanmış olabilir belki psu nedir

Geri