ismail uyar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 221
- Konu Sahibi Konu Sahibi
yalnız biraz yakınlaştıgımda anlayamadım ama SSD den değildi ya ekran kartı yada PSUHarddisk PSU yada ekran kartından geliyor.
yalnız biraz yakınlaştıgımda anlayamadım ama SSD den değildi ya ekran kartı yada PSUHarddisk PSU yada ekran kartından geliyor.
Bi dur la hemen gönderme sesi anlamaya çalışıyoruzbeyler lütfen tavsiye verin neden bu böyle oldu itopyaya geri yollayayımmı
peki bu ses olayı pc yüke girdiği zaman mı oluyor?coil whine olabilir ya da bir kablo fana değiyor.
Psudan geliyor.bu sesFanın önünde hiçbirşey yok
yükte değil bak ilk defa daha yeni başıma geldi normal discord açtım kapatıcam tam ses bastı bianpeki bu ses olayı PC yüke girdiği zaman mı oluyor?
o zaman iade veya değişim talep et illaki değişim yapacaklardır.garantiye yollayayımmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yükte değil bak ilk defa daha yeni başıma geldi normal discord açtım kapatıcam tam ses bastı bian
discordu açınca yük altına giriyorsa bilemiyorum bir oyun açık değil bakın pcyi yeni açtım discorda bastım ses geldi 2 saniye sonraYük altına girince oluyorsa cw dir kesin
aynen bu durumu bir itopyayla görüşeyim ekran kartı veya psu en kötü SSDdendiro zaman iade veya değişim talep et illaki değişim yapacaklardır.
Sen birdaha dene onu ama ses kaydı veya video çek yakından kaydet ki sesi iyice duyalımdiscordu açınca yük altına giriyorsa bilemiyorum bir oyun açık değil bakın pcyi yeni açtım discorda bastım ses geldi 2 saniye sonra
Ssd den ses çıkma ihtimali var mı ladiscordu açınca yük altına giriyorsa bilemiyorum bir oyun açık değil bakın pcyi yeni açtım discorda bastım ses geldi 2 saniye sonra
aynen bu durumu bir itopyayla görüşeyim ekran kartı veya PSU en kötü SSDdendir
ya inşallah ekran kartı değildir ama psu ve ekran kartı alt alta oldukları için hangisi oldugunu bilemedim ama ses biraz ekran kartı tarafındaydı dicemde ekran kartından olsada küt giderdi birde öyle bir şey varSen birdaha dene onu ama ses kaydı veya video çek yakından kaydet ki sesi iyice duyalım
Ssd den ses çıkma ihtimali var mı la
Mekanik değil o veya haraketli bir parçası yok onun
Fanlar birden hızlanmış olabilir belki psu nedirya inşallah ekran kartı değildir ama PSU ve ekran kartı alt alta oldukları için hangisi oldugunu bilemedim ama ses biraz ekran kartı tarafındaydı dicemde ekran kartından olsada küt giderdi birde öyle bir şey var