aileni tanımıyorum ama üzerlerine git ama gitme normal bir dille anlat sesini yükseltme kanıtlardan konuş pc ısınınca ailene söyle gelin bakın deşu anda bir laptop var valorantta 105 dereceye kadar çıkıyor işlemci ve kasıyor yenisini alma vakti geldi sanırsam oyun için
Vur ensesine 2 tane alınacak diyorsam alınacak de sonra 10 yıl boyunca aynı pc yi kullanmaya devam etşu anda bir laptop var valorantta 105 dereceye kadar çıkıyor işlemci ve kasıyor yenisini alma vakti geldi sanırsam oyun için
Bende diyordum bu hafta ne eksik acaba meğerse ikna etme konusu açılmamıştı.şu anda bir laptop var valorantta 105 dereceye kadar çıkıyor işlemci ve kasıyor yenisini alma vakti geldi sanırsam oyun için
Laptoba bakım yaptırmayı düşündünüz mü? Ayrıca çok eski değilse metal macun sürerek sıcaklıkları ciddi derecede düşürebilirsiniz.şu anda bir laptop var valorantta 105 dereceye kadar çıkıyor işlemci ve kasıyor yenisini alma vakti geldi sanırsam oyun için
kendim bakım yapıyorum her zaman maunundan temizliğine kadar yaptım artık yenisini alma vakti geldi benceLaptoba bakım yaptırmayı düşündünüz mü? Ayrıca çok eski değilse metal macun sürerek sıcaklıkları ciddi derecede düşürebilirsiniz.
Macun yenilendi mi, yenilendiyse ne sürdünüz? Isınma hariç performans düşüklüğü varsa değiştirmek mantıklı.kendim bakım yapıyorum her zaman maunundan temizliğine kadar yaptım artık yenisini alma vakti geldi bence
İşlemci Valorantta 105 dereceye kadar çıkıyor ve kasıyor ancak ben işlemcinin heryerine ince bir tabaka halinde sürdüm zaten laptop olduğu için biraz fazla ısınıyorMacun yenilendi mi, yenilendiyse ne sürdünüz? Isınma hariç performans düşüklüğü varsa değiştirmek mantıklı.
Hangi model macun sürdüğünüzü sormuştum sormuştum.İşlemci Valorantta 105 dereceye kadar çıkıyor ve kasıyor ancak ben işlemcinin heryerine ince bir tabaka halinde sürdüm zaten laptop olduğu için biraz fazla ısınıyor