Sapık mısın ırz düşmanıBeyler bi kızla konuşuyoruk cinsellik hakkında düşüncelerini merak etmiyor değilim nabzını nasıl yoklarım??
bu nasıl bir kafa yapısı git es kızdan ne istiyon bir de burda konu açıyorsun hiç utanmadın mi acaba bunu düşünürkenBeyler bi kızla konuşuyoruk cinsellik hakkında düşüncelerini merak etmiyor değilim nabzını nasıl yoklarım??
İnşaallah gelecekte eşine de geçmişte rastgele bir erkek bu tip sorular sormuştur ayrıca doğuracağı kız çocuğuna da gelecekte böyle sorular soran bir erkek olur da başından aşağı kaynar sular dökülür ırz düşmanı sapık herif seni Allah seni bildiği gibi yapsınBeyler bi kızla konuşuyoruk cinsellik hakkında düşüncelerini merak etmiyor değilim nabzını nasıl yoklarım??
ağzınıza sağlıkİnşaallah gelecekte eşine de geçmişte rastgele bir erkek bu tip sorular sormuştur ayrıca doğuracağı kız çocuğuna da gelecekte böyle sorular soran bir erkek olur da başından aşağı kaynar sular dökülür ırz düşmanı sapık herif seni Allah seni bildiği gibi yapsın
Neden sormasın?Sevgilin olmadığı sürece böyle şeyler sorms
bu nasıl bir kafa yapısı git es kızdan ne istiyon bir de burda konu açıyorsun hiç utanmadın mi acaba bunu düşünürken
Kanka düşüncelerini merak ettim dedimbu nasıl bir kafa yapısı git es kızdan ne istiyon bir de burda konu açıyorsun hiç utanmadın mi acaba bunu düşünürken
kanka kızla ciddi düşünebilirim yani geçmişi hakkında nasıl bir kız olduğı hakkında siz beni yanlış anladınızSapık mısın ırz düşmanı
Ne alaka olm sıkıntılı mısın kızla bir şey yapıcam demedim düşüncelerini merak ediyorum dedim geçmişinife az çok tahmin etmek için duyar kasmanın manası yokİnşaallah gelecekte eşine de geçmişte rastgele bir erkek bu tip sorular sormuştur ayrıca doğuracağı kız çocuğuna da gelecekte böyle sorular soran bir erkek olur da başından aşağı kaynar sular dökülür ırz düşmanı sapık herif seni Allah seni bildiği gibi yapsın
bunu belirtmen gerekiyordu böyle bir anlatımla seni anlamamız zorKanka düşüncelerini merak ettim dedim
kanka kızla ciddi düşünebilirim yani geçmişi hakkında nasıl bir kız olduğı hakkında siz beni yanlış anladınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne alaka olm sıkıntılı mısın kızla bir şey yapıcam demedim düşüncelerini merak ediyorum dedim geçmişinife az çok tahmin etmek için duyar kasmanın manası yok