LegendaryCrazy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 489
Pek öyle değil ya takım girince çıkışta onları bekliyorsunklansız zor özellikle relic açma işi , eidolon aya kasma gibi gibi.
Pek öyle değil ya takım girince çıkışta onları bekliyorsunklansız zor özellikle relic açma işi , eidolon aya kasma gibi gibi.
O afk benim,rastgele girince dangalaklar ve afk kalanlar çok oluyor organize bir şekilde endo/aya kasarken çok verimli oluyorken rastgele insanlarla çok verimsiz oluyor herkes kendi kafasında özellikle aya kasmada.
savunmada relic kasarken falan afk kalanları anlarım nidus falan alıp skill spamlıyorlar eyvallah ta açık dünyada çok fazla var.O afk benim,takımla girmemin tek sebebi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Başka oyun oynarken biri işimi halletsin asdada
cs2 resmiyette 600 saat ama minecraft 1.5k saat garanti vardır inanılmaz uzun yıllar oynadım belki daha da çoktur.Soru açık, cevapları gerçekten merak ediyorum. Muhtemelen cevapların yarısı CS 2 olacak o ayrı.
He açık dünya, o da yine benim, milleti bountry'e yollarım ben balık avlarımsavunmada relic kasarken falan afk kalanları anlarım nidus falan alıp skill spamlıyorlar eyvallah ta açık dünyada çok fazla var.
Hocam elden ringe baslicam baslicam diyorum başlayamiyorum beni bı gaza getirde başlayayım ya varsa oyun içi güzel ss falan beni bı gaza getir yawarframe'de var bi 2k saat onun dışı total war warhammer 3 de var 1.5k elden ring 550 saat vesaire vesaire
Minecarft +7k RUST +2KSoru açık, cevapları gerçekten merak ediyorum. Muhtemelen cevapların yarısı CS 2 olacak o ayrı.
Sağdan soldan elden ring editleri izle başlarsın sonraHocam elden ringe baslicam baslicam diyorum başlayamiyorum beni bı gaza getirde başlayayım ya varsa oyun içi güzel ss falan beni bı gaza getir ya![]()
3500 saat gta5 (fivem+ragemp dahil)Soru açık, cevapları gerçekten merak ediyorum. Muhtemelen cevapların yarısı CS 2 olacak o ayrı.