Bir Oyunda En Fazla Kaç Saatiniz Var?

klansız zor özellikle relic açma işi , eidolon aya kasma gibi gibi.
Pek öyle değil ya takım girince çıkışta onları bekliyorsun :ROFLMAO:oyun tam benim gibi assoyaller için yapılmış solo koş dur. Platın da varsa relicbile yapma, ben zevkine eidolon keserdim tabi o zamanlar arcaneler pahalıydı güzel plat da bir yandan gelirdi.

League of Legends 7 hesap 4 ünün leveli 300 den fazla birisi 600 level geri kalan 3 ü 100 ve üzeri artık ben giden saati sayamıyorum giden ömür mü denir buna

rastgele girince dangalaklar ve afk kalanlar çok oluyor organize bir şekilde endo/aya kasarken çok verimli oluyorken rastgele insanlarla çok verimsiz oluyor herkes kendi kafasında özellikle aya kasmada.
O afk benim, :ROFLMAO:takımla girmemin tek sebebi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka oyun oynarken biri işimi halletsin asdada

O afk benim, :ROFLMAO:takımla girmemin tek sebebi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka oyun oynarken biri işimi halletsin asdada
savunmada relic kasarken falan afk kalanları anlarım nidus falan alıp skill spamlıyorlar eyvallah ta açık dünyada çok fazla var.

Soru açık, cevapları gerçekten merak ediyorum. Muhtemelen cevapların yarısı CS 2 olacak o ayrı.
cs2 resmiyette 600 saat ama minecraft 1.5k saat garanti vardır inanılmaz uzun yıllar oynadım belki daha da çoktur.

savunmada relic kasarken falan afk kalanları anlarım nidus falan alıp skill spamlıyorlar eyvallah ta açık dünyada çok fazla var.
He açık dünya, o da yine benim, milleti bountry'e yollarım ben balık avlarım :ROFLMAO:

warframe'de var bi 2k saat onun dışı total war warhammer 3 de var 1.5k elden ring 550 saat vesaire vesaire
Hocam elden ringe baslicam baslicam diyorum başlayamiyorum beni bı gaza getirde başlayayım ya varsa oyun içi güzel ss falan beni bı gaza getir ya 😃

Hocam elden ringe baslicam baslicam diyorum başlayamiyorum beni bı gaza getirde başlayayım ya varsa oyun içi güzel ss falan beni bı gaza getir ya 😃
Sağdan soldan elden ring editleri izle başlarsın sonra
20240305201401_1.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,095
Üyeler
183,948
Son üye
Espadahg
Geri