SametGnz13
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
normal bir şekilde googlede geziyordum ve birden mouse kastı google yanıt vermedi ve görev çubuğu siyah oldu nasıl çözebilirim bu sorunu
one olm ben bilmiyom öyle şeylerine bilim hard disk bad sectör olabilir
hd tune indirdim ne yapacambad sectör işte nesini bilmiyecen hard diskteki verileri, dosyaları okurken sorun yaşanıyor okuyunca sistem devam ediyor. yani bad sektör varsa harddiskin yakın zamanda bozulacak. bad sectör taraması yapan programlar var durumuna bakabilirsin.
tmmtarama başlat program ile bak fazla kırmızı varsa o harddisk çok yakın zamanda çöp olacak sarı varsa bir süre daha kullanabilirsin. normalde yeşil olması lazım. yakın zamanda yeni hard disk bak bad sectör varsa
ne bilim hard disk bad sectör olabilir
bu ne olum adama hiç anlatmasan daha iyiydi bu ne biçim konuşma biçmi babanın oğlu mu adam senin. adam bilmiyor ki gelip danışıyor forumabad sectör işte nesini bilmiyecen hard diskteki verileri, dosyaları okurken sorun yaşanıyor okuyunca sistem devam ediyor. yani bad sektör varsa harddiskin yakın zamanda bozulacak. bad sectör taraması yapan programlar var durumuna bakabilirsin.
özet : hardiskin bozulacağına işaretler
sonuçta kırmızı veya sarı kare çıkmadı hepsi yeşilHD Tune ile Bad Sector testi yap (quick test olmasın) sonucu at buraya