birden mouse kasıyor windows donuyor

Reaksiyon skoru
42
normal bir şekilde googlede geziyordum ve birden mouse kastı google yanıt vermedi ve görev çubuğu siyah oldu nasıl çözebilirim bu sorunu

bad sectör işte nesini bilmiyecen hard diskteki verileri, dosyaları okurken sorun yaşanıyor okuyunca sistem devam ediyor. yani bad sektör varsa harddiskin yakın zamanda bozulacak. bad sectör taraması yapan programlar var durumuna bakabilirsin.
özet : hardiskin bozulacağına işaretler

bad sectör işte nesini bilmiyecen hard diskteki verileri, dosyaları okurken sorun yaşanıyor okuyunca sistem devam ediyor. yani bad sektör varsa harddiskin yakın zamanda bozulacak. bad sectör taraması yapan programlar var durumuna bakabilirsin.
hd tune indirdim ne yapacam

tarama başlat program ile bak fazla kırmızı varsa o harddisk çok yakın zamanda çöp olacak sarı varsa bir süre daha kullanabilirsin. normalde yeşil olması lazım.
çok fazla kırmızı görürsen yeni hard disk şimdiden al bence

tarama başlat program ile bak fazla kırmızı varsa o harddisk çok yakın zamanda çöp olacak sarı varsa bir süre daha kullanabilirsin. normalde yeşil olması lazım. yakın zamanda yeni hard disk bak bad sectör varsa
tmm

İşletim sistemin hard diskte ise bad sector olabilir bir araştırmanı öneririm. Harici ben takılma sorunları yaşıyordum çözümü psu değişiminde buldum.

ne bilim hard disk bad sectör olabilir
özet : hardiskin bozulacağına işaretler
bu ne olum adama hiç anlatmasan daha iyiydi bu ne biçim konuşma biçmi babanın oğlu mu adam senin. adam bilmiyor ki gelip danışıyor foruma

HD Tune ile Bad Sector testi yap (quick test olmasın) sonucu at buraya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,340
Üyeler
190,896
Son üye
tarikensatar
Geri