Neler Yeni

Bisiklet neye göre seçilir?

tadic.0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Serhat Yılmaz
Dağ bisikleti şehirde gereksiz bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Toprak yol oturduğum civarda hiç yok desem yalan olmaz. Ayrıca toprak yolda işim olacağını da düşünmüyorum.
o zaman bunu öneririm.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Dağ bisikleti şehirde gereksiz bence

Toprak yol oturduğum civarda hiç yok desem yalan olmaz. Ayrıca toprak yolda işim olacağını da düşünmüyorum.
butçen olsa yol bisikleti çok iyi olurdu

.RBO.

80+ Silver
27,5 28 civarında bir şey alın bisiklet almışken güzle bir şey alın bisikletin üstünde tamamen hakim olun yağ fren vites ayarları sonra başınız ağrır tamir ekipmanları alın bisikletçiye bağımlı kalmayın eldiven kask vs alın bunlar çok önemli önerdiğim markalar peugeot mosso carraro (kron corelli (orta yüksek modelleri) ) ben bisikleti sert kullanırım toprak çamur demem derseniz dağ alın ben yolda kullanırım sokak sokak gezerim derseniz hybrit,fit bike tarzı birsey alabilirsiniz bisikletten başı ağrımış çok uğraşmış biri olarak bunları öneririm
(Şunun eklemeyi unutmuşum bu önemi bir husus bisiklette arka amortisiör olmasın mümkünse ön amortisör de kilitli olsun dağ olarak benimde kullandığım corelli via 1.2 shimano ruble, vites kollu olan bisiklete iyi bakacaksanız alabilirsiniz aldığınız zaman erkenden fren pabucunu değişmenizi öneririm.

Attığınız ve "Salcano city lion" arasında kaldım.
Lion citiy yerine benim dediğim corelli via ya da bakabilirsiniz bir bisikletçiye gidip güzel kullanım sunuyor ama iyi bakacak sananız bazı yereleri paslandı ben Temizledim ama sorun çıkarmadı sağlam dağ tepe gidiyor

tadic.0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Serhat Yılmaz
Attığınız ve "Salcano city lion" arasında kaldım.
hocam ben Salcano'yu hiç sevmem. hiçbir artısı olmadan nedense seviliyor. Onun yerine @.RBO.'nın dediği modellerde güzel ya onu al yada benim attığımı alabilirsin

yani sonuç olarak corelli,kron markasının modelleri güzel onları tercih ederseniz daha mantıklı olur.

.RBO.

80+ Silver
hocam ben Salcano'yu hiç sevmem. hiçbir artısı olmadan nedense seviliyor. Onun yerine @.RBO.'nın dediği modellerde güzel ya onu al yada benim attığımı alabilirsin

yani sonuç olarak corelli,kron markasının modelleri güzel onları tercih ederseniz daha mantıklı olur.
Ben almışken peugeot alma taraftarıyım a bütçe belli 5k ya çok güzel peugeot modelleri var ama o bütçede kalacaksa corelli kron alıp iyi bakıp kullanabilir dediğiniz gibi bende salcano seiyorum aalcano alacağıma bissan alırım

Dušan Tadić

80+ Silver

Ben almışken peugeot alma taraftarıyım a bütçe belli 5k ya çok güzel peugeot modelleri var ama o bütçede kalacaksa corelli kron alıp iyi bakıp kullanabilir dediğiniz gibi bende salcano seiyorum aalcano alacağıma bissan alırım
Kron olan favorim şuan. Corelli biraz bütçeyi aşıyor, 3500₺ civarı

tadic.0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Serhat Yılmaz
aynen

siz bilirsiniz, tercih sizin

.RBO.

80+ Silver
Via büçeyi aşıyorum hangi ildesiniz ben 1 yıl önce yiba çarşısından 1.5 k ya almıştım 29 jant ı (en pahalısını) yaklaşın 500tl indirim ile int fiyatına göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,296
Üyeler
161,026
Son üye
XSaikaTR
Top Bottom