.RBO.
80+ Silver
Bisiklet pazarı veya toplu bisiklet satan mağzalar topluluğu vasa orada sansınızı deneyin pazarlık yapınAmasya
Bisiklet pazarı veya toplu bisiklet satan mağzalar topluluğu vasa orada sansınızı deneyin pazarlık yapınAmasya
İnternetten almayı düşünüyorum, ama yine de bayiilere soracağım.Bisiklet pazarı veya toplu bisiklet satan mağzalar topluluğu vasa orada sansınızı deneyin pazarlık yapın
Sıfır fiyatıyla arasında 600-700₺ fark var. O kadar para için ikinci el almaya değer mi?Kadro resimlerde görüldüğü kadarıyla çokta kötü değil genel olarak iyi bisiklet fiyatına göreŞehir ve Tur Bisikleti Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da!
Şehir ve Tur Bisikleti Modelleri uygun fiyat seçenekleri, ikinci el ve sıfır opsiyonlarıyla sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Boyum 177 cm, 63 kiloyum. Bisikletin boyutunu neye göre seçmeliyim?
3000₺ bütçem var ne önerirsiniz?
Çok sağol kankaMadone Aero Yol Bisikleti | TREK | Madone SLR 9 2X12 Dura-ace Di2
MADONE SLR 9 DURA-ACE DI2 12 S aero yol bisikletini ayrıntılı incelemek için mağazalarımıza veya bayilerimize uğrayabilirsiniz. Detaylı bilgi bu linkde.www.alatin.com.tr
rica ederim dostum iyi sürüşler.Çok sağol kanka
Knk o fiyata değmez gibi tx75 ve dikkat etmen konular fren kalitesi 1. Hidrolik 2. Mekanik disk 3. V feren kalite sıralaması höyle aynı şekil kadro boyuna bakman lazım kendi boyuna uygun mu. Amrsitor de kilitli olması ve yay kelitesi onemli kendim corellinin neredeyse tum modellerini denedim ve 5.1 bir tx75'ten daha iyi diyebilrim aynı fiyat bandında kilitli amrsitor ve hidrolik frene ship +27.5 janta sahip piyasada daha cok bulunan 26 29 arasında daha iyi bir model tavsiyem corelli snop 5.1Boyum 177 cm, 63 kiloyum. Bisikletin boyutunu neye göre seçmeliyim?
3000₺ bütçem var ne önerirsiniz?
Son karar: Kron Tx 75 almaya karar verdim başka bir önerisi olan belirtebilir.
En ucuzu 3500₺, bütçeyi aşıyor maalesef.Knk o fiyata değmez gibi tx75 ve dikkat etmen konular fren kalitesi 1. Hidrolik 2. Mekanik disk 3. V feren kalite sıralaması höyle aynı şekil kadro boyuna bakman lazım kendi boyuna uygun mu. Amrsitor de kilitli olması ve yay kelitesi onemli kendim corellinin neredeyse tum modellerini denedim ve 5.1 bir tx75'ten daha iyi diyebilrim aynı fiyat bandında kilitli amrsitor ve hidrolik frene ship +27.5 janta sahip piyasada daha cok bulunan 26 29 arasında daha iyi bir model tavsiyem corelli snop 5.1
Yani pek bir farkı yok gibi kadro'da aktarıcı'da fln ufak ufak farklar var ama salcano hi-ten kadro diğeri aliminyum bu yüzden bence kronEn ucuzu 3500₺, bütçeyi aşıyor maalesef.
"Salcano City Lion" mu "Kron tx 75" mi önerirsiniz?
Kron seçin lion çelik kadro diye biliyorum ağır olurEn ucuzu 3500₺, bütçeyi aşıyor maalesef.
"Salcano City Lion" mu "Kron tx 75" mi önerirsiniz?