Neler Yeni

Bisiklet Sürmek Faydalı Olur Mu?

Galatasaray8

80+ Bronze
Ben 4 haftadır spor salonuna gidiyorum 1.gün göğüs 2. gün sırt arka ön kol 3.bacak falan birde 40dk dikey bisiklet sürüyorum bacaklarım incelir mi bisiklet sürerek.

sabri :c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Eyyüp Sabri ARIKAN
Steam
Sarbyy xd
Discord
sarbyy
ben günlük 10 km yol gidiyorum benim bacaklarırm incelmedi sendede incelmez diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 4 haftadır spor salonuna gidiyorum 1.gün göğüs 2. gün sırt arka ön kol 3.bacak falan birde 40dk dikey bisiklet sürüyorum bacaklarım incelir mi bisiklet sürerek.
.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
hayır giriş bisiklette var ve ısınma ile birlikte 40 dk koşu .

bugün başladım her gün 40-60 dk sikey bisiklet süreceğim .
Hocam ben 10dk koşu bandında koşuyorum benim için cardio bitiyor

İncelmez büyük ihtimal

Galatasaray8

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Extra bacaklarını inceltmek için bisiklet sürme normal antreman listende ne kadar varsa o kadar sür. Fazla kilon varsa bunları verdikçe genetiğin ölçüsünde her yerinden inceleceksin elbet. Tek yapman gereken şey sabretmek hemen bırakmamak.

Galatasaray8

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Extra bacaklarını inceltmek için bisiklet sürme normal antreman listende ne kadar varsa o kadar sür. Fazla kilon varsa bunları verdikçe genetiğin ölçüsünde her yerinden inceleceksin elbet. Tek yapman gereken şey sabretmek hemen bırakmamak.
Hocam yani 40 dk bisiklet ile zorlamanın anlamı yok .

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
bacakların muhtemelen incelmez ama yağ kasa dönüşür yani kötü durmaz.
bildiğimden değil bu arada tahminimi söylüyorum.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
var ama bisiklet yok .
Farketmez dediğim gibi genetiğine göre bacakların incelecektir zaten yağlarını yaktıkça. Extra bacak kası yaparsan daha parçalı şekilli görünür tabii ki ama bunun için bacak için ayrılmış gün yeterli. Zaten koşu yapıyorum diyorsun kondisyon ve ısınma için extradan her antremandan önce. Bisiklet sürmen performansını düşürür diğer bölgelerin gelişimini azaltır.

Top Bottom