Bitcoin sitelerinde kimlik patlamış

Sadece Gülebilen ve iki kelime söyleyebilme yetisi olmayan.
Sadece karşısındakine hakaret edebilen.
Öfkelendiğin de ise öfkesine hakim olamayan.
Daha birçok özelliğin bulunduğu "Özelliksiz"
:) :) :) :)
Tamam.

Katılıyorum kesinlikle.
Ayrıca şöyle bir durum daha var, bu adam hem reklama vericeği parayı sana veriyor. Hem coin üzerinden vericeği paranın derslerini izletiyor, yaptırıyor veya da çözdürüyor her neyse. Sana coin olarak ödediği için parayı, ve bu coin şirketin kendi NFT'sine ait olan bir coin olduğu için adam (coinbase) hiçbir şekilde zarara uğramıyor. Hatta ve hatta sen o coini nakite çevirmek için satıcağın zaman coinin hacimini yükseltiyorsun, ayrıca başka bir yere aktarırken de komisyon alıyorsa, şirket para vermiyor. Şirkete para kazandırıyoruz :D

Sıkıntı senin herhangi bir kaynak olmadan Coinbase diye bahsetmen. Bir daha konu açmadan önce kaynağını araştırıp öyle aç boş yere de millete korku salma!
dostum allah kullan diye göz vermiş kesinlik vermeden coinbase veya bitci yazdım ki araştırırsan görürüsün kesinlik belirtmedim ben burda

dostum allah kullan diye göz vermiş kesinlik vermeden coinbase veya bitci yazdım ki araştırırsan görürüsün kesinlik belirtmedim ben burda
Birader düzenlemişsin gelip burada laf atıyorsun. Düzenlemeden öncesinden bahsediyorum zaten ben.

Birader düzenlemişsin gelip burada laf atıyorsun. Düzenlemeden öncesinden bahsediyorum zaten ben.
dostum düzenlemeden önce de kesin bilgi olarak göstermedim ben log geçmişinden moderatörden isteyebilirsinki ki bunlar gerçek bir çok grupta paylaşılıyor

dostum düzenlemeden önce de kesin bilgi olarak göstermedim ben log geçmişinden moderatörden isteyebilirsinki ki bunlar gerçek bir çok grupta paylaşılıyor
Bu konudakinden bahsediyorum ne demek? O borsanın patladı demek.

Bu fotoğrafların thodex'e ait olduğunu düşüyorum. Ben de böyle doğrulamıştım yanlış hatırlamıyorsam. Bitci.com'da sadece yazı ile selfie doğrulaması var. İnsanları telaşa sürükleyip konu kasmanın anlamı yok.

öncelikle şunu belirteyim bu borsa ne coinbase ne de bitci.

-Coinbase selfie istemiyor.

-Bitci selfie istiyor ama selfie ile beraber bir kağıda bitci.com yazmanı ve günün tarihini yazmanı istiyor.

O yüzden bu yüksek ihtimalle merkeziyetsiz bir borsa yada Thodex falan

öncelikle şunu belirteyim bu borsa ne coinbase ne de bitci.

-Coinbase selfie istemiyor.

-Bitci selfie istiyor ama selfie ile beraber bir kağıda bitci.com yazmanı ve günün tarihini yazmanı istiyor.

O yüzden bu yüksek ihtimalle merkeziyetsiz bir borsa yada Thodex falan
Thodex büyük ihtimalle. Doge almıştım ben de böyle :D içerde kaldı bir de...

Sıkıntı yok, başka satcak site varsa yazın. İsteyene 100 liraya satarım özelden mesaj atmanız yeterli.

bu haber yanlış, bu arşiv önceden paylaşılmıştı ve o zamanlar da bu arşive denk gelip biraz incelemiştim.Bu başka bir sitenin sızdırılan verileri,coinbase ve bitçi sitesi ile alakası yok,her böyle kyc ye para veren site olayı olduğunda bu arşivi , yalan yanlış haber olarak yayınlıyorlar o dönemde hangi site kullanıldıysa o sitenin arşivi yazıp milleti bu gibi sitelerden uzaklaşmaları için yapıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,492
Üyeler
190,584
Son üye
bygutgbh
Geri