Buğra (๑•͈ᴗ•͈)
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
üniversitem ücretsiz 3 yıllık BitDefender üyeliği veriyor sizce kullanmalımıyım iyi bir antivirüs programı mı
hocam uygulamayı edindim fakat bu nasıl bir şey durduğu yerden Yarım GB Ram kullanıyor bu yüksek bir şey mi yoksa genelde antivirüs programları bu kadar Ram yer mi ?Paktte, online internet koruması varsa durman hata, yapıştırın gitsin.
Bu program böyle ya bendede vardı çok ram yiyor diye kaspersky a geçtim ama güzel bir antivirüshocam uygulamayı edindim fakat bu nasıl bir şey durduğu yerden Yarım GB Ram kullanıyor bu yüksek bir şey mi yoksa genelde antivirüs programları bu kadar Ram yer mi ?Alıntıyı görüntüle
Ama hocam çok da iyi değilgenel olarak antivirüs programları kullanmanız hata microsoftun zaten kendi güvenlik duvarı mevcut
kullandığın, girdiğin siteleri vs biliyorsan bir problem yaratmaz ya da indirdiğin programların içeriklerini biliyorsan antivirüs programına gerek bile duymazsın, antivirüs programı dediğin şey de zaten bir virüstür, sadece iyi yönlü bir virüs öyle düşün.Ama hocam çok da iyi değil
hocam uygulamayı edindim fakat bu nasıl bir şey durduğu yerden Yarım GB Ram kullanıyor bu yüksek bir şey mi yoksa genelde antivirüs programları bu kadar Ram yer mi ?Alıntıyı görüntüle