BitDefender Kullanılır mı ?

Reaksiyon skoru
46
üniversitem ücretsiz 3 yıllık BitDefender üyeliği veriyor sizce kullanmalımıyım iyi bir antivirüs programı mı

Paktte, online internet koruması varsa durman hata, yapıştırın gitsin.

Paktte, online internet koruması varsa durman hata, yapıştırın gitsin.
hocam uygulamayı edindim fakat bu nasıl bir şey durduğu yerden Yarım GB Ram kullanıyor bu yüksek bir şey mi yoksa genelde antivirüs programları bu kadar Ram yer mi ?
Ekran Görüntüsü (15).png

genel olarak antivirüs programları kullanmanız hata microsoftun zaten kendi güvenlik duvarı mevcut

Ama hocam çok da iyi değil
kullandığın, girdiğin siteleri vs biliyorsan bir problem yaratmaz ya da indirdiğin programların içeriklerini biliyorsan antivirüs programına gerek bile duymazsın, antivirüs programı dediğin şey de zaten bir virüstür, sadece iyi yönlü bir virüs öyle düşün.

hocam uygulamayı edindim fakat bu nasıl bir şey durduğu yerden Yarım GB Ram kullanıyor bu yüksek bir şey mi yoksa genelde antivirüs programları bu kadar Ram yer mi ?Alıntıyı görüntüle

Arka planda ilk tarama veya güncelleme için tüketiyor olabilir. O kadar RAM kullanımı normal değil. Daha önce kullandığım bir AV. RAM tüketimi Kaspersky ile hemen hemen aynıydı. Bir süre gözlemleyip tekrar kontrol eder misiniz? Daha sonrasında bir düşüş olacak mı?

Ek olarak kullanmaman gerektiği konusundaki laflara aldırış etme, günümüzde Internet koruması sağlayan bir AV kullanmak zorundasınız. Bu cahilce yorumlara gülüp, engelleyip geçiyorum. Bu tarz insanların fikirlerini de önemsemeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,470
Üyeler
183,840
Son üye
ByÇekmekes
Geri