bizdehesaplı.comdan kesinlikle alışveriş yapmayın

Mehmet Anıl

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,182
benn n11 üzerinden indirimli diye r5 3600 aldım kargo 1 günde geldi 1 hafta sonra eniştemin kartı adına alışveriş yapılmış site kopyalamış kartı eniştem bankayı aratıp kartı kapamış bu .. dolandırıcıdır alışveriş yapmayın

benn n11 üzerinden indirimli diye r5 3600 aldım kargo 1 günde geldi 1 hafta sonra eniştemin kartı adına alışveriş yapılmış site kopyalamış kartı eniştem bankayı aratıp kartı kapamış bu .. dolandırıcıdır alışveriş yapmayın
iyide sen n11 e veriyorsun bilgileri mağazaya değil ki

Kartını onların kopyaladığını nereden biliyorsun.

N11 e veriyon bilgilerini kart bilgilerin mağazaya ulşamıyor bile gözükmüyor.

Mağazaya kart bilgilerin gitmez. Ürün 1 günde gelmiş tak diye dolandırıcı mağaza diye yapıştırmışsın bilmeden. Sanal kartla alışveriş yapın internetten alışveriş yaparken.

Mağazaya kart bilgilerin gitmez. Ürün 1 günde gelmiş tak diye dolandırıcı mağaza diye yapıştırmışsın bilmeden. Sanal kartla alışveriş yapın internetten alışveriş yaparken.
eniştemin kredi kartı vardı aga da suçlu kim burda ben mi kopyaladım bilgileri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyide sen n11 e veriyorsun bilgileri mağazaya değil ki
n11 mi dolandırıcı knk

Karalama mağazayı boş yere sil konuyu.

konu silinmiyor ama dolandırıcı olan kim ona göre düzenlim n11 den alışveriş yapmayın mı diyim

Başka bir yerde kaptırmışsınız kartı. ATM'lerde bile olabilir. Mağazanın veya N11'in herhangi bir suçu yok.Şuan mağaza dava açsa haklıdır size.

N11 e veriyorsun satıcı ile alakası yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,350
Üyeler
185,714
Son üye
euna
Geri