Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Blitzwolf BW-KB3 1862TL! 🔥

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
hocam arkadaşla muhattap olmayın klavyeyi kullanmamış birisi ama herkesten çok biliyor nedense klavyeyi :D bloklayıp geçin
Dur orta yolu bulacağız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek bir kaynakta değil birden fazla kaynakta bu şekilde gördüm.
Hah işte burada da ben de dahil birden fazla kaynak (elinde olup kullanan) o kaynakları yalanlıyor , doğrusunu söylüyor

zcosef

80+
Hah işte burada da ben de dahil birden fazla kaynak (elinde olup kullanan) o kaynakları yalanlıyor , doğrusunu söylüyor
Hocam onlarca kaynağın aynı yalanı söylemesi için bir sebep olduğunu sanmıyorum ya :D

Dur orta yolu bulacağız
Bro adamın anlamadığı şey bu klavyeyi beğensemde 1800 art 900tl swtich almaktansa SS in daha mantıklı olduğu. F/P yi öğrenememiş.

O insan hakkında 32. sayfada ne demek istediğimi görebilirsiniz herkes bana hak veriyor ama o bi fanboy anlamaz.

Son düzenleme:

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Kayhan Uygun
Hocam onlarca kaynağın aynı yalanı söylemesi için bir sebep olduğunu sanmıyorum ya :D

Bro adamın anlamadığı şey bu klavyeyi beğensemde 1800 art 900tl swtich almaktansa SS in daha mantıklı olduğu. F/P yi öğrenememiş.

O insan hakkında 32. sayfada ne demek istediğimi görebilirsiniz herkes bana hak veriyor ama o bi fanboy anlamaz.
herkes sana hak vermiyor ne saçmalıyorsun hahahahahaha kaç tane insanın fikri seninle uyuşmuyor şuan ve klavyeyi bizzat kullanan adamların dediğini yalanlayıp sağdan soldan yanlış kaynakları atıyorsun cahil herif bir de adamlara utanmıyor musun falan yazıp aşşağılamaya çalılıyorsun :D

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Evet dünyanın en iyi klavyelerinde de olabileceği gibi kaliteli plastik.

zcosef

80+
herkes sana hak vermiyor ne saçmalıyorsun hahahahahaha kaç tane insanın fikri seninle uyuşmuyor şuan ve klavyeyi bizzat kullanan adamların dediğini yalanlayıp sağdan soldan yanlış kaynakları atıyorsun cahil herif bir de adamlara utanmıyor musun falan yazıp aşşağılamaya çalılıyorsun :D
İnternetteki bilgilerin benimkilerle aynı olduğunu ve switchin yapısınında aynı olduğunu kendileri söylediler oraları görmezden gelmeye devam mı?

Evet dünyanın en iyi klavyelerinde de olabileceği gibi kaliteli plastik.
Yok hocam metal kullananda çokça var. Eski cm ck 721 ve ss te öyle. Esneme yapıyor mu? ve klavye yüksek mi? Bilek desteği alınmalı mı?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
İnternetteki bilgilerin benimkilerle aynı olduğunu ve switchin yapısınında aynı olduğunu kendileri söylediler oraları görmezden gelmeye devam mı?

Yok hocam metal kullananda çokça var. Eski cm ck 721 ve ss te öyle. Esneme yapıyor mu? ve klavye yüksek mi? Bilek desteği alınmalı mı?

Dünyanın en iyi klavyesi bu ve plastic. Apex pro tkl de PLASTİK. Eski cm ck 721 vs dünyanın en iyi klavyesi değil. Her plastik aynı değildir. Metal olması demek de kaliteli demek değildir. Esneme yapması da her zaman olumsuz demek değildir.

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç

Tamam biz yalancıyız bu başlık altında sana kullanıcı yorumu olarak yorumunu aktaran 6 kişi de yalan söylüyor , sen internette hiç görmediğin duymadığın kullanmadığın klavyenin 10 larca kaynağını baz al dostum

Bak hatta şu videoyu baz al Excalibur çok iyi moruq de ;)

Sonra benim videomu izle ,tekrardan aynısnı diyebiliyor musun ?

Forumda beni seven sevmeyen birçok kişi vardır ama hepsi nötrlüğümü bilir , her ürüne tam ortadayımdır bunu muhtemelen herkes kabul eder .

2, mesajına cevabım ; İnternetteki bilgilerin benimkilerle aynı olduğunu ve switchin yapısınında aynı olduğunu kendileri söylediler oraları görmezden gelmeye devam mı?

Herkes internetteki bilgilerin seninkiyle aynı olduğunu çünkü bilgilere internetten eriştiğini kabul etti , fakat aynı zamanda herkes internetteki bilgilerin doğru olmadığını da anlatmaya çalıştı sana halen daha 1-2 arkadaş uğraşıyor

3- Hocam bu arada klavye plastik dime? Ona da bir şey demiştiniz de hatırlayamadım.

Evet plastik

4- Daha kimse sana hak vermedi dostum , mesajları süzgecinden geçirerek oku , 6 kişi sana ürünü anlatmaya çalıştı 6 sını da yalancı ilan ettin

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Deniz
Aga boşverin şu tartışmayı da macroda yardımcı olabilecek var mı :D

zcosef

80+

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
@Nanaka Olmuyomuş be dostum ortak nokta bulamadık , yalancı olduk iyi mi ?

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Top Bottom