Bloody R80A-1 Optik Kablosuz Mouse 649TL

Çok da iyi denir mi bilemedim sensorü pek iyi değil sanırım yoksa kalitesi iyidir bence

Bunun yerine kaliteli kablolu bir mouse daha iyi olur bence; rampage, bloody, gamepower, gamebooster gibi markaların ekipmanını önermem.

bu farenin olayı oyunlarda hile (makro) kullanımıydı en son kendi hafızası sayesinde yakalanmıyordu vs. o şekilde hala kullanan varmı ?

bu farenin olayı oyunlarda hile (makro) kullanımıydı en son kendi hafızası sayesinde yakalanmıyordu vs. o şekilde hala kullanan varmı ?
O parayla malesef ücretsiz olsa deneme amaçlı alırdım.

Bunun yerine kaliteli kablolu bir mouse daha iyi olur bence; rampage, bloody, gamepower, gamebooster gibi markaların ekipmanını önermem.
Bloody bahsi geçen diğer markalarla kıyaslanamaz bile. Marka olarak eksisi gramaja ve sensöre yeterli özeni göstermiyorlar.

a4tech in gaming tarafı x7 spider ı 14 senedir bozamadım fiyatta uygun ,programını bilen var mı para istiyor mu macro kullanımı icin?

delux m820 mi ? Bu mu ?

Kesinlikle marka kötü vs yorumlara aldanmayın. A4Tech A4 TECH XL-750BH hali hazırda 10 yıldır halen kullanıyorum teklemedi.
Tek bir ürüne göre yorum yapmıyorum uzun yıllardır a4tech markasının klavye ve mouse ürünlerinin kullanmış biri olarak marka çok kaliteli ve uzun ömürlü ürünler üretiyor.
Ha günümüz standartlarındaki teknolojiye nazaran eski teknoloji kulllanıyorlardır sensör vs orasını bilemem ama kesinlikle logitech ne ise bu markada o oranda kaliteli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,593
Üyeler
192,422
Son üye
Peter_Pan
Geri