Fikret Uğur
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
yarı mekanik blue switch 250 tl olan olan klavyeyi ikinci el 70 e buldum şuan elimde sasğlam bi sıkıntısı yok tuşlarında alınır mı?
Alınır ama çok ses yapıyor haberin olsun bunu bilerek al. Onun dışında alınır.yarı mekanik blue switch 250 TL olan olan klavyeyi ikinci el 70 e buldum şuan elimde sasğlam bi sıkıntısı yok tuşlarında alınır mı?
Eriyorum blue switch sesineşu an elimde ve sesi çok rahatsız etmedi aklımdaki soru sağlam olurmu yani uzun bi süre götürmesi gerek di ve cevapladığınız için teşekkür ederim
Bu neymiş ya?yarı mekanik blue switch
Hayırlı olsun. Çok değişik bir klavyeymiş ilk görüştü blue switch sandım direktgamebooster g10k olarak geçiyor
Hayırlı olsun. Çok değişik bir klavyeymiş ilk görüştü blue switch sandım direkt![]()
Ben gamebooster g4 pulsefire kullanıyorum. Görünüşlerinde neredeyse fark yok ama sende de ışık modu olarak sadece 3 tane mi var? Fn'nin sağında bulunan ışık tuşu ile 3 tane mod var di mi. Eğer sende fazla mod varsa kafama tüküreyim keşke g10k hunt alsaydım.gamebooster g10k olarak geçiyor
prdn fiyatını karıştırdım ama benim klavyem bu ve yarı mekanik yazıyo tuşu kaldırınca blue switch varBen gamebooster g4 pulsefire kullanıyorum. Görünüşlerinde neredeyse fark yok ama sende de ışık modu olarak sadece 3 tane mi var? Fn'nin sağında bulunan ışık tuşu ile 3 tane mod var di mi. Eğer sende fazla mod varsa kafama tüküreyim keşke g10k hunt alsaydım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada o klavye 250 TL değil.
Alıntıyı görüntüle
O tam olarak blue switch değil. Altında membran yatıyor, zaten bu yüzden mekanik hisli diyoruz.prdn fiyatını karıştırdım ama benim klavyem bu ve yarı mekanik yazıyo tuşu kaldırınca blue switch var