blue switch alınır mı?

Reaksiyon skoru
14
yarı mekanik blue switch 250 tl olan olan klavyeyi ikinci el 70 e buldum şuan elimde sasğlam bi sıkıntısı yok tuşlarında alınır mı?

yarı mekanik blue switch 250 TL olan olan klavyeyi ikinci el 70 e buldum şuan elimde sasğlam bi sıkıntısı yok tuşlarında alınır mı?
Alınır ama çok ses yapıyor haberin olsun bunu bilerek al. Onun dışında alınır.

şu an elimde ve sesi çok rahatsız etmedi aklımdaki soru sağlam olurmu yani uzun bi süre götürmesi gerek di ve cevapladığınız için teşekkür ederim

gamebooster g10k olarak geçiyor

ben blue hariç mekanik klavye almazdım (razer switchler hariç)
ama yarı mekanik blue switch diye bir şey yok.

gamebooster g10k olarak geçiyor
Ben gamebooster g4 pulsefire kullanıyorum. Görünüşlerinde neredeyse fark yok ama sende de ışık modu olarak sadece 3 tane mi var? Fn'nin sağında bulunan ışık tuşu ile 3 tane mod var di mi. Eğer sende fazla mod varsa kafama tüküreyim keşke g10k hunt alsaydım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada o klavye 250 tl değil.
1612419023143.png

Ben gamebooster g4 pulsefire kullanıyorum. Görünüşlerinde neredeyse fark yok ama sende de ışık modu olarak sadece 3 tane mi var? Fn'nin sağında bulunan ışık tuşu ile 3 tane mod var di mi. Eğer sende fazla mod varsa kafama tüküreyim keşke g10k hunt alsaydım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada o klavye 250 TL değil.
Alıntıyı görüntüle
prdn fiyatını karıştırdım ama benim klavyem bu ve yarı mekanik yazıyo tuşu kaldırınca blue switch var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,037
Üyeler
190,846
Son üye
Doyle
Geri