Çözüldü✓ Bluetooth 5.0 Adaptör Önerisi

Reaksiyon skoru
28
Bütçe
100
Elimde Haylou GTA 1 Pro Bluetooth kulaklığı ve DualShock4 var fakat bilgisayarımda Bluetooth özelliği yok bu yüzden bir Bluetooth adaptörü almak istiyorum yardımcı olur musunuz?
GT1 Pro Bluetooth 5.0 destekli olduğu için 5.0 daha iyi olur.

Elimde Haylou GTA 1 Pro Bluetooth kulaklığı ve DualShock4 var fakat bilgisayarımda Bluetooth özelliği yok bu yüzden bir Bluetooth adaptörü almak istiyorum yardımcı olur musunuz?
GT1 Pro Bluetooth 5.0 destekli olduğu için 5.0 daha iyi olur.
Bende Xbox kolu için bunu aldım hacı bugün dağıtıma çıktı gelirse yorumlarımı paylaşırım burdan
Link

ne kadar gecikmesi oluyor
MS cinsinden net bilemem, GT1 Pro'da oyun modu yoksa tahminen 200-250 MS gecikme olacaktır.

Hissiyat olarak gecikme var mı dersen evet var. Rekabetçi oyunlarda adım sesi ve silah sesindeki gecikme can sıkıyor. Müzik-videoda sıkıntı değil.

MS cinsinden net bilemem, GT1 Pro'da oyun modu yoksa tahminen 200-250 MS gecikme olacaktır.

Hissiyat olarak gecikme var mı dersen evet var. Rekabetçi oyunlarda adım sesi ve silah sesindeki gecikme can sıkıyor. Müzik-videoda sıkıntı değil.
rekabetci oyun olarak warzone ve r6 oynuyorum bunlarda sıkıntı çıkarır mı

rekabetci oyun olarak warzone ve r6 oynuyorum bunlarda sıkıntı çıkarır mı
Yani denemek lazım. Ben onları oynamıyorum da CS:GO oynarken sıkıntı çıkarıyordu. Bluetooth'la rekabetçi oynanmıyor, zevkine single player oyunlar iyi gidiyor.

sağol bekliyor olacağım
Hocam geldi ve bugün tek bir oyunda test etme şansım oldu forza horizon 5 de deneyimledim ben çok fark göremedim blutooth ile hiç bir fark hissedemedim ben tepkiler çok iyi anlık veriyor. Ben memnun kaldım.

Hocam geldi ve bugün tek bir oyunda test etme şansım oldu forza horizon 5 de deneyimledim ben çok fark göremedim blutooth ile hiç bir fark hissedemedim ben tepkiler çok iyi anlık veriyor. Ben memnun kaldım.
sağol bende alıyorum

Geri