Bonus Genç Kredi Kartı Limiti Artmıyor

Antonio Montana

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
332
Bonus Genç kart aldım. Mezuna kaldım ve bir işte çalışmıyorum. Garanti bankası 1300TL limit verdi ve çok az. Limit arttırımına başvuruyorum fakat sürekli reddediliyorum. Var mıdır bunun bir çözümü?

Ben kendimi çalışıyor gösterip önce garantide limitimi 5000 yapmıştım sonra üniveriste stajındayken kredi geçmişi oluşmuş şekilde iş bankasına başvurup 42.000 limit aldım. Şuan staj bile yapmıyorum üniversite mezunu geziniyorum işbank limit 97.000 garanti 30.000 :D

Çalışıyor göstermek için mevcut kartımı kapatıp dijital vergi dairesindeki tcye bağlı vergi kimlik no ile başvuru yaptım meslek olarak borsa seçtim adres olarak kendi ev adresimi seçtim, müşteri temsilcisine durumu anlattım herhangi bir sorun olmayacağını geliriniz yeterliyse sistemin sorun çıkarmadığını belirtti. Gelir dediği ödeme gücü oluyor, resmi (maaş bodrosu vs.) olmasına gerek yok.

bende liseden kalma axess kartı var onda bile 100k limit var 1300tl limit nedir be
Bonus genç kart yerine yaşın tutuyosa direk normal kart iste

Ben kendimi çalışıyor gösterip önce garantide limitimi 5000 yapmıştım sonra üniveriste stajındayken kredi geçmişi oluşmuş şekilde iş bankasına başvurup 42.000 limit aldım. Şuan staj bile yapmıyorum üniversite mezunu geziniyorum işbank limit 97.000 garanti 30.000 :D

Çalışıyor göstermek için mevcut kartımı kapatıp dijital vergi dairesindeki tcye bağlı vergi kimlik no ile başvuru yaptım meslek olarak borsa seçtim adres olarak kendi ev adresimi seçtim, müşteri temsilcisine durumu anlattım herhangi bir sorun olmayacağını geliriniz yeterliyse sistemin sorun çıkarmadığını belirtti. Gelir dediği ödeme gücü oluyor, resmi olmasına gerek yok.
Mantıklı bir yöntem gibi duruyor hocam. Deneyebilirim. Teşekkürler. Direkt güzel bi limit verseler ne olacak yani? Ödeyemeyince kanata kanata alıyorlar zaten o parayı 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende liseden kalma axess kartı var onda bile 100k limit var 1300tl limit nedir be
Bonus genç kart yerine yaşın tutuyosa direk normal kart iste
Aidat vermek istemiyorum hocam. Genç kartta aidat yok.

Garanti limit konusunda çok cimri.Limit arıyoırsanız iş bankası daha iyi.
Hocam iş bankası hesabım var fakat ne hesap kartı ne kredi kartına başvurdum. Açıkçası her bankadan da kredi kartına başvurmak istemiyorum kredi notundan dolayı

Mantıklı bir yöntem gibi duruyor hocam. Deneyebilirim. Teşekkürler. Direkt güzel bi limit verseler ne olacak yani? Ödeyemeyince kanata kanata alıyorlar zaten o parayı 😀

yıllık 1k aidat vardı galiba ?
aylık 1 döner parası hocam 1300tl limit yükselmiyorsa başka çare yok gibi

Flexi kartı deneyebilirsiniz ama genç kartın kendine has avantajları var hocam yaşınız tuttuğu sürece devam edin derim. Aidatı zaten aklı olan ödemiyor iadesini almak çok kolay o yüzden dert etmeyin. İş bankası aidatsız kart konusunda çok cimri hiçbir kampanyası yok şaka yapmıyorum tam olarak 0. Ama garanti aidatsız kartlarını çok ayırmıyor.

Bir de zorla paramı alamadılar daha nası olsa işte çalışmıyorum sigortam yok kafam rahat. Şuan bi arabam var o sıkıntı o dönemden önce benden alabilecekleri hiçbir şey yoktu ama siz beni örnek almayın hocam bir yerden sonra sizi x bey x hanım değilde "borcunu öde lan" tarzı arıyorlar

yıllık 1k aidat vardı galiba ?
aylık 1 döner parası hocam 1300tl limit yükselmiyorsa başka çare yok gibi
Evet hocam 1k civarı. Garantiyi arayıp bi konuşacağım olmuyorsa iptal ederim. 1300tl limit ile 1 kere dışarı çıktığımda limit bitiyor 😀

Hocam iş bankası hesabım var fakat ne hesap kartı ne kredi kartına başvurdum. Açıkçası her bankadan da kredi kartına başvurmak istemiyorum kredi notundan dolayı
Aidatı geri alabiliyorsunz.Müşteri hizmetlerini arıyorsunuz geri veriyorlar

Flexi kartı deneyebilirsiniz ama genç kartın kendine has avantajları var hocam yaşınız tuttuğu sürece devam edin derim. Aidatı zaten aklı olan ödemiyor iadesini almak çok kolay o yüzden dert etmeyin. İş bankası aidatsız kart konusunda çok cimri hiçbir kampanyası yok şaka yapmıyorum tam olarak 0. Ama garanti aidatsız kartlarını çok ayırmıyor.

Bir de zorla paramı alamadılar daha nası olsa işte çalışmıyorum sigortam yok kafam rahat. Şuan bi arabam var o sıkıntı o dönemden önce benden alabilecekleri hiçbir şey yoktu ama siz beni örnek almayın hocam bir yerden sonra sizi x bey x hanım değilde "borcunu öde lan" tarzı arıyorlar
Flexi karta bir bakayım hocam saolun. Valla şuan mezuna kaldığım için bankalarla çok haşır neşir olmak istemiyorum. Garanti az da olsa limit arttırsa bana yeterliydi fakat çok cimriler şu konuda. En az 2 aydır arttırmaya çalışıyorum şu limiti. Tık yok. Sırf arayüzünü sevdiğim için kullanıyorum. Kampanyaları da fena değil.

Geri