Neler Yeni

Yardım Borderlands 2 Düşük GPU Kullanımı.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Mustafa Karadeniz
Arkadaşlar sistemim imzamda yazıyor. Arkadaşımla beraber oyuna giriyoruz onun da RTX 2060 ekran kartlı bilgisayarında aynı sorun var. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?
gpu kullanımı.PNG

Son düzenleme:

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Mustafa Karadeniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dün açtım gören olmadı. Bugün yeniden yukarı çıkarıyorum belki bir gören ve yardım eden olur diye.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Mustafa Karadeniz
CPU Kullanımı nasıl?
Hocam onu MSI Afterburner üzerinden açıyorum ama göstermiyor. Şimdi bir daha hemen açmayı deneyeyim, yazayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

cpu kullanımı.PNG

Buyrun hocam değerler bu şekilde. Özellikle çatışmaya girdiğimiz anda fps 60'lara kadar düşüyor. Oyun içinden FPS sınırlamasını kaldırdık ama değerler aynı şekilde.

CPU Kullanımı nasıl? Büyük ihtimal oyun sistemi zorlamadığından sistem yüke girme ihtiyacı hissetmiyor.
Hocam peki nasıl tam verim alabilirim. Oyunu oynarken tam zevk alıyoruz arkadaşla. Birden FPS düşünce tüm o zevki kaçıyor.

Son düzenleme:

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Hocam onu MSI Afterburner üzerinden açıyorum ama göstermiyor. Şimdi bir daha hemen açmayı deneyeyim, yazayım.

Alıntıyı görüntüle
Buyrun hocam değerler bu şekilde. Özellikle çatışmaya girdiğimiz anda fps 60'lara kadar düşüyor. Oyun içinden FPS sınırlamasını kaldırdık ama değerler aynı şekilde.

Hocam peki nasıl tam verim alabilirim. Oyunu oynarken tam zevk alıyoruz arkadaşla. Birden FPS düşünce tüm o zevki kaçıyor.
İşlemci alt çekirdeklerde darboğaz yapıyor. Başka oyunlarda değerler nasıl? Oyunun optimizasyonundan dolayı darboğaz yapıyor olabilir. Normalde imzanızdaki işlemci ve ekran kartının darboğaz yapmaması gerek.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Mustafa Karadeniz
İşlemci alt çekirdeklerde darboğaz yapıyor. Başka oyunlarda değerler nasıl? Oyunun optimizasyonundan dolayı darboğaz yapıyor olabilir. Normalde imzanızdaki işlemci ve ekran kartının darboğaz yapmaması gerek.
Hocam diğer oyunlarda hiç sıkıntı yaşamadım daha önce. Metro serisinin iki oyununu, CS:GO'yu, Valorant'ı çok rahat oynatıyor. Bunu çözmemin bir yolu var mıdır hocam? Sorunu sadece ben değil 2060 ekran kartlı arkadaşım da yaşıyor. Hatta onda FPS benden daha çok düşüyor.

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Hocam diğer oyunlarda hiç sıkıntı yaşamadım daha önce. Metro serisinin iki oyununu, CS:GO'yu, Valorant'ı çok rahat oynatıyor. Bunu çözmemin bir yolu var mıdır hocam? Sorunu sadece ben değil 2060 ekran kartlı arkadaşım da yaşıyor. Hatta onda FPS benden daha çok düşüyor.
O Oyunlarda da değerlere bir bakın derim. Büyük ihtimal oyunun optimizasyonundan dolayı bir problem. Ayarları yükseltmeyi deneyin. Belki öylece ekran kartı daha da yüke girebilir. O da olmazsa çözünürlüğü DSR ile 2K yapmayı deneyin. Amaç işlemciyi yükten kurtarmak.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Mustafa Karadeniz
O Oyunlarda da değerlere bir bakın derim. Büyük ihtimal oyunun optimizasyonundan dolayı bir problem. Ayarları yükseltmeyi deneyin. Belki öylece ekran kartı daha da yüke girebilir. O da olmazsa çözünürlüğü DSR ile 2K yapmayı deneyin. Amaç işlemciyi yükten kurtarmak.
Deneyeyim hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,988
Üyeler
168,717
Son üye
Batuhan Çerçioğlu
Top Bottom