Neler Yeni

Borsa ve hisse senetleri hakkında günlük analiz yapalım

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Tekin Ayber
Her şeyi açıklayamam :p

Daha tecrübe aşamasındayım hem :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

PATEK için eğilimi iyice görmek ve hesabını yapmak gerekir, o yüzden şimdiden konuşmak erken olur ama bence 70 tl lere kadar düşebilir. Daha nerden girebileceğim tam belli olmadı.

Her şeyi açıklayamam :p

Daha tecrübe aşamasındayım hem :D

PATEK için eğilimi iyice görmek ve hesabını yapmak gerekir, o yüzden şimdiden konuşmak erken olur ama bence 70 tl lere kadar düşebilir. Daha nerden girebileceğim tam belli olmadı.
patek halka arzdan almıştım 4 5 tavandan sonra direk sattım artıyor mu şuan anlayamadım

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Tekin Ayber
patek halka arzdan almıştım 4 5 tavandan sonra direk sattım artıyor mu şuan anlayamadım
Şuan eğilim düşüş yönünde hem de arada sert düşüşler olabilir, bazen tepki yükselişleri de olur ama şuan bence düşecektir...

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,340
İsim
Donald
Bist için şöyle bir değerlendirmem var, belki bakmak isteyen olur:

Altta tavan seviye kanallarını gösterdim, buralarda bist 100 endeksi baya bi zorlanıyor ve geçemiyor...

Alıntıyı görüntüle
maşallah dirençler kocaman kocaman

Şans değil reis. Bu ülkenin çivisi çıktı çivisi bist100 11500 tl den 8000 e düşen bist e ne demeli :D işte orada büyük kayıplarım oldu.
Klasik düşüş. Bunlara düşüş diyenler daha hiç bir şey görmemiştir.

Bist için şöyle bir değerlendirmem var, belki bakmak isteyen olur:

Altta tavan seviye kanallarını gösterdim, buralarda bist 100 endeksi baya bi zorlanıyor ve geçemiyor...

Alıntıyı görüntüle
xu100 grafiğine değil de, xu100.usd grafiğine bakmanı öneririm.

Hocam benim bist100 den umidim kesildi ya
ben alıyorum o zaman

bitinecoinde çok para var diyolaaa asdasdasdas kanka işin şakası bi yana bu analiz işini tam olarak nasıl yapıyorsun neye göre tamam bu adamlar iyi oynar dedin neyi görince buna dikkat emem lazım dedin yada neyi görünce kaçın kaçın diyosun
Trendler, Destekler, Dirençler ve en önemlisi haber akışı.

Son düzenleme:

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Tekin Ayber
AGYO hisse senedi şuanlık %7'ye yakın yükseliş kaydetti ve PATEK hisse senedi %1'e yakın düşüş eğiliminde :)
Şu anlık düşüncelerimiz ile örtüşmekte, bir de enflasyon açıklaması gelecek...

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Tekin Ayber
agyo treni geçti gibi hocam alınır mı hala sence
Ben küçük bir miktar aldım ama tahmin ettiğim ölçüde gerilerse biraz fazla alacağım, bana göre hala yükselebilir, şuan düşüş sinyali hala almadım. Gün sonu tekrar bir değerlendirme yapmam gerekir, ben günlük değerlendiriyorum çünkü...

pcmasterrace

80+ Bronze
Ben küçük bir miktar aldım ama tahmin ettiğim ölçüde gerilerse biraz fazla alacağım, bana göre hala yükselebilir, şuan düşüş sinyali hala almadım. Gün sonu tekrar bir değerlendirme yapmam gerekir, ben günlük değerlendiriyorum çünkü...
Gayrimenkulde devlet desteği çok şuan. O yüzden bende düşerse bakabilirim.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Tekin Ayber
Akşama borsa kapanınca ve incelemelerim bitince, olursa eğer yeni verilerle gelebilirim. :)

Siz de teknik analizlere dayanan fikirlerinizi yazabilirsiniz, biraz beyin fırtınası yapalım.

Top Bottom