Boş Kasa Seçimi F/P

LutfuPasha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
347
Bütçe
2000
Görseldeki sistemi aldım soğutucu olarak Dark x123 Duo düşünüyorum ekran kartı ve anakartın da boyutları göz önünde bulundurarak psu suz kasa lazım görüntü çok önemli değil serin olsun malzeme kalitesi kötü olmasın yeterli.
aklımda vento vardı acaba bileşenler sığar mı, daha iyi önerisi olan var mı?

1BB76EC4-94E8-4A48-9199-DF46DB60B1F9.jpeg

kasa olarak şunu tercih edebilirsiniz parçalar sığar
teşekkür ederim. bunu ben de görmüştüm 3 fanlı olduğundan vaz geçtim egzoz fanı yok. sence neden bu?

1737733733281.png

egzo fanı var ya olması lazım ilk attığınıza bakmadım da bunun kontrolcüsü falan var.
@MuratTheFounderOfGariban

Görseldeki sistemi aldım soğutucu olarak Dark x123 Duo düşünüyorum ekran kartı ve anakartın da boyutları göz önünde bulundurarak psu suz kasa lazım görüntü çok önemli değil serin olsun malzeme kalitesi kötü olmasın yeterli.
aklımda vento vardı acaba bileşenler sığar mı, daha iyi önerisi olan var mı?

Alıntıyı görüntüle
dark guardian pro kendimde kullandım gayet güzel bi kasa

zoko amiral white kendim kullanıyorum 1700 TL'ye almıstım onerırım

Alıntıyı görüntüle
egzo fanı var ya olması lazım ilk attığınıza bakmadım da bunun kontrolcüsü falan var.
@MuratTheFounderOfGariban
4 fanlıymış.. toz filtresi olmadığından bahsetmişler gerekli bir şey mi ucuz kasalarda bulunmaz sanırım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dark guardian pro kendimde kullandım gayet güzel bi kasa
hocam ekran kartı alındı sadece kasa ve işlemci soğutucu kaldı attığın kasa için teşekkürler 1500civarına halledemezsem bunu da düşüneyim

hocam DK431 modeli sanırım stok kalmadığından fahiş fiyat çekmişler :/ ayrıca sistem full beyaz olmadığında sırıtmıyor mu ?

4 fanlıymış.. toz filtresi olmadığından bahsetmişler gerekli bir şey mi ucuz kasalarda bulunmaz sanırım?

hocam ekran kartı alındı sadece kasa ve işlemci soğutucu kaldı attığın kasa için teşekkürler 1500civarına halledemezsem bunu da düşüneyim
1500 civarına idare eder bişi almak yerine 2kya iyi bişi al bence ekran kartıda sığar boşlık bile kalır

bende onu kullaniyyorum ama siyah benmki, bende 1800 e almistim baya buyuk kasa onde 3 fan, arakada 1 egzoz fan ve toz filtresi var onde, ustte, yanda( yan tarafa 2 adet fan takilabiliyor fazaldan), hatta altaki psu fani icin bile toz filtresi var

1500 civarına idare eder bişi almak yerine 2kya iyi bişi al bence ekran kartıda sığar boşlık bile kalır
benim için serin olması yeterli ya uzay montaj bile kullanabşlirdim de zarar gelmesin diye alıyorum

bende onu kullaniyyorum ama siyah benmki, bende 1800 e almistim baya buyuk kasa onde 3 fan, arakada 1 egzoz fan ve toz filtresi var onde, ustte, yanda( yan tarafa 2 adet fan takilabiliyor fazaldan), hatta altaki psu fani icin bile toz filtresi var
güzel görünüyor sşyahını almak isterdim ama onda da stok yok :/

benim için serin olması yeterli ya uzay montaj bile kullanabşlirdim de zarar gelmesin diye alıyorum

güzel görünüyor sşyahını almak isterdim ama onda da stok yok :/
aceleniz yoksa bekleyin hocam gelir belki :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,288
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri