Boy 184, kilo 115 koltuk önerisi

arqeuda

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhaba arkadaşlar, boy kilo başlıkta yazdığım gibi. Rahat bir koltuk deneyimlediğiniz varsa tavsiyelerinizi bekliyorum

Xdrive Anka Kumaş Siyah renk. 190 boy ve 120-130kg önerilen değerlerdi sanırm. ben kullanıyorum çok memnunum. hem rahat hem terletmiyor.

Xdrive Anka Kumaş Siyah renk. 190 boy ve 120-130kg önerilen değerlerdi sanırm. ben kullanıyorum çok memnunum. hem rahat hem terletmiyor.
senin kilo boy kaç kanka ? deneyimlemeden almak istemiyorum tabi ama milyonlarca çeşit var, o yüzden kullanıcı yorumu kovalıyorum :D

Merhaba arkadaşlar, boy kilo başlıkta yazdığım gibi. Rahat bir koltuk deneyimlediğiniz varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
Xdrive atak öneririm aktif olarak kullanıyorum memnunum

Xdrive fırtına ancak kurtarır seni, alt modellere bakma.

Ben 183, 100 kiloyum. Exvega bana da önermişlerdi de hiç kullanmadım. Bizim kilolarda kolçak kalitesi falan çok önemli, yoksa elinde kalıyor.

Ben 183, 100 kiloyum. Exvega bana da önermişlerdi de hiç kullanmadım. Bizim kilolarda kolçak kalitesi falan çok önemli, yoksa elinde kalıyor.
birkaç koltuk deneme fırsatım oldu, ense desteği omurgamda falan kalanlar oldu o yüzden büyük modeller peşindeyim, kilomda pek sabit kalmıyor...

Geri