Neler Yeni

Boy uzatmak gerçekten mümkünmü genetikmi şehir efsanesimi?

konu başlıkta belli arkadaşlar mümkünmüdür
15e gireli 1 hafta oldu boy çıplak ayakla dimdik durunca 163 164

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
İhsan Öztürk
mümkünmüdür az da olsa uzatmak çocuk 15 yaşında anasın babasında amcasından dayısından uzun
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaynak nedir hocam herkes farklı oran veriyor kafam karıştı
böyle şeylerde kesin bir şey söyleyemezsin yüzdelik dilim kesin değil ben size genel kanıyı söyledim böyle bi şeyin de kaynağı olmaz sadece araştırması olur

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
mümkünmüdür az da olsa uzatmak çocuk 15 yaşında anasın babasında amcasından dayısından uzun

kaynak nedir hocam herkes farklı oran veriyor kafam karıştı
Kemik gelişimi vs. hala devam ediyor voleybol, basketbol gibi sporlara vs. yönelirsen 20 yaşına kadar falan maksimum 3-7 cm boy atarsın ben 11 yaşımda voleybola başladım 17 yaşımda bıraktım şimdi 20 yaşındayım ailemden 5cm daha uzunum boyum 1.80

• Konu Sahibi Konu Sahibi
böyle şeylerde kesin bir şey söyleyemezsin yüzdelik dilim kesin değil ben size genel kanıyı söyledim böyle bi şeyin de kaynağı olmaz sadece araştırması olur
boyumu uzatmak için neler yapabilirim ne kadar uzatır

Kemik gelişimi vs. hala devam ediyor voleybol, basketbol gibi sporlara vs. yönelirsen 20 yaşına kadar falan maksimum 3-7 cm boy atarsın ben 11 yaşımda voleybola başladım 17 yaşımda bıraktım şimdi 20 yaşındayım ailemden 5cm daha uzunum boyum 1.80
basketbol oynamayı pek sevmem esneme veya farklı harekertler de aynı etkiyi yaparmı

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Birde kilolu olma sürekli vücut kitle endeksini koru çünkü kilo alırsan omurga kemiğine baskı yapar seni 1-3 cm belki daha fazla küçük gösterir olabildiğince kilonu olması gereken değerde korumaya çalış

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel

basketbol oynamayı pek sevmem esneme veya farklı harekertler de aynı etkiyi yaparmı
Yapar neden yapmasın ama yanına destek olarak voleybol gibi branşlara yönel hem senin için aktivite olur ve zaman geçirirsin

Nutrix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Eren Ergün
20-21 yaşına kadar genetiğine bağlı olarak uzayacaksın, o zamana kadar düzenli beslenme (ne kadar mümkünse) ve spor yaparsan limitine kadar boyunu uzatabilirsin.
Ortalama boyun genelde annen ve babanın boyuna yakın olacak. Yani annen 1.50 baban 1.60'sa 1.80 olman zor.
Spor sadece senin limitine ulaşmanı sağlar, ekstra fazla bir şey eklemez.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,363
İsim
Kaan
Ya evde arada bir tavana dokunmaya çalış zıpla uzarsın belki. Genetikle alakalı ama istisnalar olabiliyor ben babamdan falan uzunum mesela.

Top Bottom