KaptanMC
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,440
Fiyatı ne kadarmış alalım.Biliyom bende espirisine söylüyom ama çıkmış Cidden 500hz.
Alienware, 500Hz AMD FreeSync Premium Monitörü
Ğöffff beeeeğ500Hz tercihim altı kurtarmıyor.
500HZ Olanı bulamadım'da 480HZ. Olanı amazonda 554.63 DolarFiyatı ne kadarmış alalım.
Knk Yalan değil O siyahlık Sebebi Bi vieoda Renk Kılavuzu mu ne dedmişti yani daha doğrusu çeviride öyle diyodu orda renk kılavuzu diye ibr şey varmış onun sayesinde siyahlar çok güzel gözüküyor bu arada o şefaf ekran dediğin bildiğin LCD ekran Sadece üzerindeki arkayı yansıtmayan Şeyi Çıkartıyolar o yüzden şefaf cam gibi gözüküyorYalan bence öncellikle ekranın mantığına uymuyor koyduğu ekran şeffaf olduğunu varsayıyorum ekrana siyah bir görüntü geldiğinde ekrandaki ledler çalışmaz. Ekran şeffaf olduğuna göre siyah bir görüntüde direk arkasının gözükmesi gerekiyordu ama bildiğinden çok net bir siyahlık oluşuyor.
Biri link atmıştı kasanın kendisinde zaten bu özellik varmış kandırmış bizi
seneye 400 dolar.500HZ Olanı bulamadım'da 480HZ. Olanı amazonda 554.63 Dolar
Abdullah abiyi etiketleyinde Yapsın Şunu hayvan gibide izlenir Ben çekerdim aslında Ama Kimse 17-18 yaşındaki 0 Aboneli Birinin attığı bi videoyu'da izlemez knkBiri öncülük etse gerisi fena şekilde gelir![]()
Doğru diyorsun da Abdullah yaparmı orası meçhulAbdullah abiyi etiketleyinde Yapsın Şunu hayvan gibide izlenir Ben çekerdim aslında Ama Kimse 17-18 yaşındaki 0 Aboneli Birinin attığı bi videoyu'da izlemez knk
Yani İşin Ucunda İzlenme+abone=Para Var / En Önemlisi Bizim için Sırf aboneleri mutlu olsun diye yapsın yani Hiç bişey kaybetmez max 500 TL Falan zaten @Abdullah Hacıgül sizde etiketleyinde reis görüp yapsın bizim içinDoğru diyorsun da Abdullah yaparmı orası meçhul![]()