Vartex
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Dahası
Unutmaz'sam 00:00 da hazır ol doğum gününü kutlucam.bende 16 ma giricem yarın 1.71 im
Unutmaz'sam 00:00 da hazır ol doğum gününü kutlucam.bende 16 ma giricem yarın 1.71 im
Konu bana ne ara geldi ben burada bile değildim. Ayıp ayıp. Başkalarının şeylerini burada söylemeyin evladım ayıp.
nasıl yav 1.74 çıktımBoy daha çok genetik bir olay çok fazla etki edemiyorsun kendi başına.
Ama bir yerde okumuştum ortalama boyunu hesaplayabiliyormuşsun(sözde)
Annenin boyu + Babanın boyunu topla
Eğer erkeksen çıkan sonuca 13 ekle
Eğer kızsan çıkan sonuçtan 13 çıkar
Sonra ikiye böl.Ortalama boyunu gösteriyor.
Kobra gerilmesi diye bir hareket var Google'dan araştırarak yapabilirsinizarkadaşlar 177 178 civarı boyum. 180 e çıkmak istiyorum hangi egzersizleri yapabilirim ? nasıl beslenebilirim
1.81 çıktım öylede heralde kalcam bu boyda .dBoy daha çok genetik bir olay çok fazla etki edemiyorsun kendi başına.
Abim 1.85 annem 165 babam 168 felan bu hesap anca sözde gerçek olurBoy daha çok genetik bir olay çok fazla etki edemiyorsun kendi başına.
oha harbiden doğru olabilir annemin babamın boylarını tam bilmiyorum ama annem 160 babam 175 olarak hesapladım 177 çıktı ama ben 180'im orası ayrı.Boy daha çok genetik bir olay çok fazla etki edemiyorsun kendi başına.
nasıl yav 1.74 çıktım
1.81 çıktım öylede heralde kalcam bu boyda .d
Abim 1.85 annem 165 babam 168 felan bu hesap anca sözde gerçek olur
Sadece yaklaşık bir değer veriyor hatırladığım kadarıyla +-10cm diyorlardı.oha harbiden doğru olabilir annemin babamın boylarını tam bilmiyorum ama annem 160 babam 175 olarak hesapladım 177 çıktı ama ben 180'im orası ayrı.