telefon mubütçe max 2k kaliteli kulak içi kulaklık önerisi verirmisiniz renkler saçma sapan olmazsa sevinirim siyah beyaz tercihim
kablolu bu hocam ben bt istemiştim kablosuz olacak yaniJBL Quantum 50 USB-C Gaming Kulaklık Beyaz - idefix
JBL Quantum 50 USB-C Gaming Kulaklık Beyaz ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Kulaklık ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
telefon modeliniz nebütçemi biraz aşıyor ama almam mantıklı olurmu bunu? qcy melobuds pro ht08 var birde ona göre nasıl sizce bu?
samsung telefon kullanmıyorum bazı özellikleri galiba samsung telefonlara özel sıkıntı olurmu bu benim için?Samsung Galaxy Buds FE
telefonum vivo y21 kullanım amacım günlük kullanım birde müzik dinlemek ağırlıklıtelefon modeliniz ne
kullanım amacınız ne ?
jbl wave de silikon yokmuş birde ben silikonlu olmasını tercih ediyorum onu yazmayı unutmuşumtelefon modeliniz ne
kullanım amacınız ne ?
telefonunuzun sıfır fiyatının 3 te biri fiyatına bt kulaklık almanız biraz saçma olabilirsamsung telefon kullanmıyorum bazı özellikleri galiba samsung telefonlara özel sıkıntı olurmu bu benim için?
Mesaj otomatik birleştirildi:
telefonum vivo y21 kullanım amacım günlük kullanım birde müzik dinlemek ağırlıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:
jbl wave de silikon yokmuş birde ben silikonlu olmasını tercih ediyorum onu yazmayı unutmuşum
telefonumu değiştiricem ileride o yüzden 2k bütçe ayırdım kulaklığa. ama eğerki 1.5 2k fiyatlarındaki kulaklıklarla 800 liralık kulaklık aynı performansı verecekse tabikide ucuz olanı almak tercihimtelefonunuzun sıfır fiyatının 3 te biri fiyatına bt kulaklık almanız biraz saçma olabilir
2k yerine 800 900 TL lik bt kulaklıklar fazlasıyla işinizi görecektir