Neler Yeni

Yardım BU ADAM KONUSUNDA NAPMALIYIM? TİCARET

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Murat Aslan
Evde ailem var o sıkıntı zaten. Şimdi polis çağırdım bekliyorum dışarıda adam yolda olduğunu söyledi
İyi yapmışsın dostum sakın pasif duruma geçme,alırken kontrol edip aldı zorla satmadığına göre zorlada sana iade edemez.Sen kötü niyetli biri olsan bozuk cihaz satsan bile yine iade edemez çünkü kontrol edip alıyor.

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Mert Aksu
kral kasma bu kadar. Ben sana satarken sıkıntısı yoktu, inceledin aldın. Herşeyini düzgün inceleyip alsaydın ben sana sattıktan sonra kendiliğinden mi bozulacak bu cihaz? yapacak bir şeyim yok de engelle geç. Ne yapacak seni mi vuracak evine gelip

siyabent

80+ Silver
Bak süper zeka kendini zeki sanıyorsun. 250tl verdiğin adam o kolda ki stick drifti benim gibi test eder sen eve gidince 1800tl ilk kolun çöp olduğunu görürsün hem koldan hem 250tl den olursun. Ne olmuş yani sen iade almazsın başkası alır. Büyük büyük yazınca ne oluyor?Kafanızı yorma falan saçmalamışsın zaten sonda.
kardeşim sen enayi bulmuşsun ne mutlu sana ben şahsen hurda üründe satsam iade almam öyle bi dünya kontrol etseydi??

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Murat Aslan
kardeşim sen enayi bulmuşsun ne mutlu sana ben şahsen hurda üründe satsam iade almam öyle bi dünya kontrol etseydi??
Olum adam hayatında şansa kadere bir kerelik iade etmiş işte.laf anlatıp duruyorsun sende boşver salla

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Mert Aksu
katılıyorum. Hayat bu kadar tospembe ya da dürüst değil. Herkes cin olmuş adam çarpmaya çalışıyor bu devirde. Alıcısan adam akıllı a dan z ye kontrol edeceksin. Satıcısanda sattığın ürünün dsha da iadesini almayacaksın.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Burak
İade alma kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satış esnasında a dan Z ye alacak kişi kontrol etmeli etmiyorsa kendi hatası iade kabul etme hiçbir şekilde.

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
Ayetullah Taylan
B
bunu demek yerine benim ürünüm sorunsuz du. Kullanıcı test edip aldı vs. Diyebilirsin hakiki dolandırıcı gibi hurda üründe satsam demene gerek var mı? Adam enayi değil di cihazı satın alacak kişiyi uğraştırıp bozuk kollu bir şekilde satma niyetindeydi bunu başarmayınca da iade yi kabul etti. Tamam bak sen almazsın diyorum zorunda değilsin ama alanlar var işte enayi olmuyorlar bende çok ürün sattım (17 yaşındayım)hepsi elektronik ama ne hikmetse kimse gelip sorun çıktı demedi. Tekrar diyorum sen almak istemiyorsan alma ama alanlara enayi diyip de batırma kendini şu kadar.

siyabent

80+ Silver
B

bunu demek yerine benim ürünüm sorunsuz du. Kullanıcı test edip aldı vs. Diyebilirsin hakiki dolandırıcı gibi hurda üründe satsam demene gerek var mı? Adam enayi değil di cihazı satın alacak kişiyi uğraştırıp bozuk kollu bir şekilde satma niyetindeydi bunu başarmayınca da iade yi kabul etti. Tamam bak sen almazsın diyorum zorunda değilsin ama alanlar var işte enayi olmuyorlar bende çok ürün sattım (17 yaşındayım)hepsi elektronik ama ne hikmetse kimse gelip sorun çıktı demedi. Tekrar diyorum sen almak istemiyorsan alma ama alanlara enayi diyip de batırma kendini şu kadar.
kardeşim milyonluk ticaret çeviriyorum hergün elimden geldiğincede şeffaf oluyorum sattığım ürün dükkanımdan çıkana kadar masrafını karşılarım çıktıktan sonrası beni ilgilendirmez benim kusuru söylemem vicdanıma kalmış ama onun görememesi onun hatasıdır bu böyledir standardı budur.

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
Ayetullah Taylan
kardeşim milyonluk ticaret çeviriyorum hergün elimden geldiğincede şeffaf oluyorum sattığım ürün dükkanımdan çıkana kadar masrafını karşılarım çıktıktan sonrası beni ilgilendirmez benim kusuru söylemem vicdanıma kalmış ama onun görememesi onun hatasıdır bu böyledir standardı budur.
Bende çok katı bir şekilde böyle düşünüyordum Xbox olayından sonra biraz yumuşadım.

siyabent

80+ Silver
Bende çok katı bir şekilde böyle düşünüyordum Xbox olayından sonra biraz yumuşadım.
siz size yapılınca hoşunuza gittiği için yumuşamışsınızdır sizin yaşadığınız olay standartları değiştirmez maalesef

zartzurthesap

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
fb düşmanı
sattığım mal verirken çalışıyorsa sonrası beni gram ilgilendirmez. kulaklık sattım. steelseries xbox editon adama defalarca söyledim. bak bu pc ye kablosuz bağlanmaz bunun için adaptör alman lazım diye. aldı eve gitti dedi ki kablosuz bağlanmıyor. ee dedim ben sana bunu. geri al dedi almadım. kusura bakmasın. belki içinden parça aldı bana bozuğu iteleyecek. hiç umrumda olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,298
Üyeler
172,650
Son üye
merciahmet
Top Bottom