Neler Yeni

Bu ağa bağlanılamıyor hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Emre
selamlar herkese bugün eski bir laptopumu buldum laptopu formatladım win 10 kurdum her şey güzel ama internete bağlanmaya çalışınca wifi ağlarını görüyor şifreyi yazıyorum bağlanılıyor diyor 1 dk sonra bu ağa bağlanılamıyor hatası alıyorum internette çözüm aradım ağı unut yapın eski şifreyi hatırlıyor tarzı şeyler buldum sıkıntı şu ki bilgisayara daha yeni format attım sıfır bilgisayar neden ağa bağlanamıyor yardımcı olursanız çok sevinirim

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
selamlar herkese bugün eski bir laptopumu buldum laptopu formatladım win 10 kurdum her şey güzel ama internete bağlanmaya çalışınca wifi ağlarını görüyor şifreyi yazıyorum bağlanılıyor diyor 1 dk sonra bu ağa bağlanılamıyor hatası alıyorum internette çözüm aradım ağı unut yapın eski şifreyi hatırlıyor tarzı şeyler buldum sıkıntı şu ki bilgisayara daha yeni format attım sıfır bilgisayar neden ağa bağlanamıyor yardımcı olursanız çok sevinirim
Wifi adaptörü var mı?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wifi adaptörü var mı?
yok ağa telefonumdan masaüstü pcden her şeyden girebiliyorum laptoptan giremiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

O ne alaka.

Mümkünse ağ bağdaştırıcılarına reset atın driver yükleyin.
driver yüklemeyi deneyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

O ne alaka.

Mümkünse ağ bağdaştırıcılarına reset atın driver yükleyin.
birde sorum olacak ben bu laptopun biosunu güncellemek istiyorum benim masaüstünde anakartı vs bildiğimden kolay bu laptopun biosunu nereden öğrenirim

Top Bottom