CSGO 'yu oynarsın ama Valorant imkansız Youtube'dan bir testlerine bak derim.Fiyatı: 900 TL
Csgo lol Valorant gibi oyunlar için nasıl?
Neden ? Ztn yaklaşık 1 yıl kullanacamçok bişey bekleme ama almanıda tavsiye etmem
çok bişey bekleme ama almanıda tavsiye etmem
Peki bu daha mı iyi ?CSGO 'yu oynarsın ama Valorant imkansız Youtube'dan bir testlerine bak derim.
donanimarsivi.com
baştan söyliyim çok şey beklemeNeden ? Ztn yaklaşık 1 yıl kullanacam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki bu daha mı iyi ?
Bu Bilgisayar Fiyatına Göre Nasıl
2. El pc alacam oynayacağım oyunlar lol ve csgo bu sistemle kaç fps verir tahmini ve sistem nasıl yaklaşık 6-12 Ay kullanacam beni üzmesin yeter . Fiyatı: 700 TLdonanimarsivi.com
Hayır daha kötü.Neden ? Ztn yaklaşık 1 yıl kullanacam
Peki bu daha mı iyi ?
Bu Bilgisayar Fiyatına Göre Nasıl
2. El pc alacam oynayacağım oyunlar lol ve csgo bu sistemle kaç fps verir tahmini ve sistem nasıl yaklaşık 6-12 Ay kullanacam beni üzmesin yeter . Fiyatı: 700 TLdonanimarsivi.com
Bi pc daha attım ona da bakarmısin hangisi daha iyi ?baştan söyliyim çok şey bekleme
Varmı 2. El öneriniz max 1k ya letgo sahibinden en f/p si hangisi bi yardımcı olsanız???Hayır daha kötü.
O fiyata düzgün bir şey alamazsın biraz daha para biriktirip iyi bir şey almanı öneririm.Bi PC daha attım ona da bakarmısin hangisi daha iyi ?
Varmı 2. El öneriniz max 1k ya letgo sahibinden en f/p si hangisi bi yardımcı olsanız???
Fiyatına Göre daha iyi PC ler var.Fiyatı: 900 TL
Eğer o fiyata pc toplayacaksan AliExpress den toplamanı tavsiye ederim çünkü Türkiyede fiyatlar uçuk.Fiyatı: 900 TL
Ben 6 ay kullanacam yazın uğraşmak için alacam acaba bulabilirmisin 2.El bu fiyat bandına bi pcFiyatına Göre daha iyi PC ler var.
Eğer o fiyata PC toplayacaksan AliExpress den toplamanı tavsiye ederim çünkü Türkiyede fiyatlar uçuk.
Peki bu sadece kasayı alacam 900 tl bi baksana özelliklerine??Hayır daha kötü.
Madem 6 ay kullanacaksın Gtx550ti'lı olanı al.Ben 6 ay kullanacam yazın uğraşmak için alacam acaba bulabilirmisin 2.El bu fiyat bandına bi PC
Peki bu sadece kasayı alacam 900 TL bi baksana özelliklerine??
bilgisayar sorun çıkarabilir çünkü eskiden elimde ıpxsb-h61 anakarta sahip bir casper pc vardı. casper dan doğru düzgün bir bios desteği bile yok yani ileride pcıe 3.0 bir ekran kartına geçersen sorun olabilir.Ben 6 ay kullanacam yazın uğraşmak için alacam acaba bulabilirmisin 2.El bu fiyat bandına bi PC
Peki bu sadece kasayı alacam 900 TL bi baksana özelliklerine??
Csgo oynatır. Valorant sanmıyorum. Csgo da da en düşük ayarlara alırsın herşeyden kısarsın. Bütçeni arttırma şansın olsaydı 2. el sistem önerirdim.Fiyatı: 900 TL