yakupadam23
80+
- Reaksiyon skoru
- 81
Bu iki ram arasında kaldım anakartin sitesinden baktığımda ikiside hynix a olarak gözüküyor aralarında pek bir fark yoksa RGB almak isterim
yorumlara göre rgb olan da rgb değilmiş zaten
Bu iki ram arasında kaldım anakartin sitesinden baktığımda ikiside hynix a olarak gözüküyor aralarında pek bir fark yoksa RGB almak isterim
Evet bende gördüm onu mesaj attım şimdi satıcıya peki RGB olduğunu varsayarsak hangisi daha mantikliyorumlara göre rgb olan da rgb değilmiş zaten![]()
Rgb olanEvet bende gördüm onu mesaj attım şimdi satıcıya peki RGB olduğunu varsayarsak hangisi daha mantikli
İkiside hynix olarak gorunuyorHynix olan hangisi ise onu tercih ederdim ben olsam.
İkiside aynı galiba hangisi hoşuna gidiyorsa onu al
İkisi de aynı teknik verilere sahip bellekler, Lancer Blade RGB destekli, Lancer Black'te ise RGB yok.
Reis Lancer blade RGB olanda alanlar rgbsiz geldiğini söylemişler 2500 e AMD için daha iyi ram varmı suan xpg haricİkisi de aynı teknik verilere sahip bellekler, Lancer Blade RGB destekli, Lancer Black'te ise RGB yok.
Reis Lancer blade RGB olanda alanlar rgbsiz geldiğini söylemişler 2500 e AMD için daha iyi ram varmı suan xpg haric