egelagozlu
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
değil yeni fotoğraf ta ekledim4100MHz'de çalıştığı için boşta 56° olmuş. Laptop mu?
Boşta olduğu için biraz yüksek aslında. Laptop ise tozlanma falan yapmış olabilir.Bence normal. (Tam emin değilim ama.)
2 gün önce montajladım.Daha yeni pcBoşta olduğu için biraz yüksek aslında. Laptop ise tozlanma falan yapmış olabilir.
işlemci 4100 mhz de çalışıyor sıcaklık bu yüzden normale yakın ama 1 tık fazla geldi banaPC boştayken bu değerler normal mi?
4100’den dolayı sıcaklık öyle fazla değil mi?Boşta olduğu için biraz yüksek aslında. Laptop ise tozlanma falan yapmış olabilir.
Boşta biraz yüksek çalışıyor açıkçası.değil yeni fotoğraf ta ekledim
Kasam corsair spec delta ama şuan öndeki öndeki 3 fan çalışmıyor.Kasa içinden splitter kablo çıkmadığından.Arkada indirme yapıyorum sadeceBoşta biraz yüksek çalışıyor açıkçası.
Kasa modelin nedir? Bir de CPU sürekli 4050-4100NHz civarında geziyor sürekli. Arkada bir şey mi açık?
Fanlar çalışmadığı için normal sayılabilir o zaman.Kasam corsair spec delta ama şuan öndeki öndeki 3 fan çalışmıyor.Kasa içinden splitter kablo çıkmadığından.Arkada indirme yapıyorum sadece