Bende bu ekran kartı ve işlemciyi alacağım. Darboğaz yok. 1080p de mi oynuyorsun?FOREST oynuyorum sadece bu değerler fazla gibi sanki ?
değil hocam sadece oyuncu modundaeğer bütün ayarlar fullse normal hocam
evetBende bu ekran kartı ve işlemciyi alacağım. Darboğaz yok. 1080p de mi oynuyorsun?
hocam stok soğutmada 2 içe hava alan fan var bide 1 egzoz çıkış fanı var yinede çok ısındı gibihocam işlemcin stok soğutmaysa normal ekran kartın ne marka
1080p ise normal.değil hocam sadece oyuncu modunda
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet
hocam stok soğutmada 2 içe hava alan fan var bide 1 egzoz çıkış fanı
İşlemci stok fansa normal denebilir ama undervolt yapmanızı veya yeni bi soğutucu almanızı öneririm.FOREST oynuyorum sadece bu değerler fazla gibi sanki ?
işlemci soğutma istiyo sanki?FOREST oynuyorum sadece bu değerler fazla gibi sanki ?
yazıyo orda 6700Ekran kartının modeli ne ?
Gördüm 6700 olduğunuda modelini soruyorum, Sapphire mi gigabyte mı asus mu hangisiişlemci soğutma istiyo sanki?
yazıyo orda 6700
model deil marka oGördüm 6700 olduğunuda modelini soruyorum, Sapphire mi gigabyte mı asus mu hangisi
Tamam kanka marka olsun , markası nemodel deil marka o
evetdeğil hocam sadece oyuncu modunda
evet
hocam stok soğutmada 2 içe hava alan fan var bide 1 egzoz çıkış fanı var yinede çok ısındı gibi
Sapphire hocamTamam kanka marka olsun , markası ne
Varmı öneriniz hocamİşlemci stok fansa normal denebilir ama undervolt yapmanızı veya yeni bi soğutucu almanızı öneririm.
Ekran kartının modeli ne ?
Hocam varmı önerinizişlemci soğutma istiyo sanki?
yazıyo orda 6700